Skip to main content

Hoitaja kesätöihin, Koti Popliini

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Koti Popliiniin lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa kesätöihin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Popliini tuottaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille tehostettua palveluasumista Kutomon alueella Loimijoen vieressä. Kaupungin palvelut ovat kävelymatkan päässä yksiköstämme. Popliini on 15 paikkainen rempseä ja kodinomainen yksikkö. Kuuntelemme herkällä korvalla asukkaidemme toiveita. Yksikössämme vahvuutena ovat huumori ja työyhteisö joka on työskennellyt pitkään yhdessä.

  Työpäiväsi hoitajana meillä

  Työpäiväsi keskittyy asukkaiden parissa tehtävään työhön, johon kuuluu sekä ohjaavaa että hoidolliset tehtävät. Toimit hoitajana, vastaten lääkehoidosta, ulkoilusta, aktiviteettien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä avustaessa asukkaita päivittäisissä toiminnoissa ja muissa asioinneissa.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja voimassa oleva lääkehoidon koulutus. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

  • Työsuhteessa on tuntityösopimus 100-115h/3vko ja työ on 3-vuorotyötä.
  • Sijaisuus ajoittuu 3.6. - 25.8. välille. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Kaisa Järvinen, puh. 050 325 0065, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Koti Popliinin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti