Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitaja tuntityöhön, Hoivakoti Sigrid

Hei lähihoitaja tai sairaanhoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi? Etsitkö työtä omaan elämäntilanteeseen sopivasti?

Haemme nyt Hoivakoti Sigridiin hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, tuntityöhön. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja tai sairaanhoitaja.

 Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Sigrid tarjoaa turvallisen ja lämminhenkisen kodin 34 asukkaalle. Sijaitsemme vehreällä ja rauhallisella asuinalueella. Meillä sinua odottaa rento, nuorekas ja huumorintajuinen työyhteisö, johon uusien työntekijöiden on helppo tulla.

Tiimityö on meille erityisen tärkeää ja puhallammekin kaikki yhteen hiileen, varmistaen samalla myös uusien työntekijöiden kattavan perehdytyksen. Toimimme joustavasti, jotta jokainen voisi vaikuttaa oman arkensa sujuvuuteen ja tehdä työtä omaan elämäntilanteeseensa sopivasti. Tutustu yksikköömme ja työyhteisöömme tarkemmin lukemalla kodin kuulumiset täältä tai seuraa meitä Instagramissa: @esperi_sigrid.

    Työpäiväsi hoitajana meillä

    Hoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu koulutuksestasi riippuen asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. 

    Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

      • Haemme hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, tuntityöhön (n. 70 h/3vk). Työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

        Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

        Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

        Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

        Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

        Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

          Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

          Jätä hakemuksesi 31.3. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

          Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Kirsi Rusila, puhelimitse 050-5403342 tai sähköpostitse [email protected].

          Olisi ilo kohdata sinut!

          Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

          Tutustu Hoivakoti Sigridin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

          Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

          Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

          Esperi Care vaikuttavuus

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
          Upright data for Esperi Care

          Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

          Mikä vaikuttavuusprofiili?

          Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

          Hoitaja tuntityöhön, Hoivakoti Sigrid

          02570 Siuntio
          Osa-aikainen ja tuntityö
          Ammatillinen koulutus

          Julkaistu 01.04.2024

          Yrityksen liikevaihto: 
          Yli 100 000 000 €
          Yrityksen koko: 
          Yli 1000 henkilöä
          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti