Skip to main content

Hoitaja yötyöhön, Koti Popliini

Hei hoitaja❤ Haluatko tehdä merkityksellistä työtä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Popliiniin hoitajaa osaksi lämminhenkistä tiimiä kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Popliini työpaikkana

Popliini tuottaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille ympärivuorokautisia asumisen palveluita Loimijoen vieressä idyllisessä Vanhan Kutomon tehdasmiljöössä. Tilat ovat saneeratut ja viihtyisät. Kaupungin palvelut ovat kävelymatkan päässä yksiköstämme. Popliini on 15 paikkainen rempseä ja kodinomainen yksikkö. Kuuntelemme herkällä korvalla asukkaidemme toiveita. Yksikössämme vahvuutena ovat huumori ja työyhteisö joka on työskennellyt pitkään yhdessä!

Työpäiväsi hoitajana

Haemme nyt hoitajaa yöpainotteiseen työhön! Työtehtäviisi kuuluu niin perushoito- kuin asiakastyötäkin ja mahdollisesti koulutuksestasi riippuen myös toimintakyvyn arviointien laatiminen/päivittäminen sekä palvelu-, hoito-, tai muut vastaavat suunnitelmat tarpeen vaatiessa. Työsi kuitenkin keskittyy ensisijaisesti asukkaidemme rauhallisten ja turvallisten öiden takaamiseen. Teet yhteistyötä tiimisi, lääkärien, sosiaalihuollon toimijoiden sekä ajoittain myös omaisten kanssa. 

Työ on pääsääntöisesti yötyötä ja alkaa heti tai mahdollisimman pian. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. 

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta jonka lisäksi maksamme sinulle myös 1000€ rekrytointibonuksen (500€ 1kk jälkeen ja toinen 500€ 6kk jälkeen)!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa sekä mahdollisuuden kehittää yksikön toimintaa ja omaa toimenkuvaa mm. syventämälle toipumisorientaatio ideologiaa hoito- ja ohjaustyössä. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon tästä.

Työntekijänämme työterveydestäsi huolehtii Mehiläinen ja tuemme vapaa-aikaasi Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedulla sekä Cityshoppari-edulla, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista. Saat käyttöösi myös mahtavan Mentra by Sats-ohjelman! Lisäksi tuemme työtäsi erilaisten koulutusten ja työhyvinvointitapahtumien kautta. 

Kiinnostuitko? Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää, mikäli sinulla on:

-sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto / tai muu soveltuva tutkinto
-tartuntatautilain mukainen rokotussuoja
-hygieniapassi sekä voimassa oleva lääkehoidon koulutus

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tai suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Hae tehtävää 10.4. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Kaisa Järvinen (yhteydenotot ark. 9-15) puh.050 325 0065, [email protected]

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.
Tutustu Koti Popliinin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hoitaja yötyöhön, Koti Popliini

30300 Forssa
Vakituinen

Julkaistu 11.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti