Skip to main content

Hoitajia keikkatöihin ja sijaisuuksiin, Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Kaipaatko joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? Haluatko lisätienestiä tai vaihtelua arkeesi opintojen tai toisen työn oheen?

Haemme nyt Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmeen hoitajia keikkatöihin ja eripituisiin sijaisuuksiin. Koulutukseltasi voit olla mm. lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi on pieni ja kodikas 28-paikkainen yksikkö, joka tarjoaa lämminhenkistä ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Yksikössä on käytössä kodikkaat ja toimivat tilat, jossa vietetään yhteistä aikaa luonnon rauhassa. Kiihtelysvaaran Helmessä sinua odottaa ammattitaitoinen, sitoutunut ja yhteen hiileen puhaltava tiimi, jonka yhteisenä tavoitteena on varmistaa asukkaille onnellinen ja arvokas arki kuntouttavaa työotetta hyödyntäen. 

  Työpäiväsi hoitajana meillä

  Hoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu koulutuksestasi riippuen asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sote-alan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (esim. lähihoitaja tai sairaanhoitaja), voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. 

   • Työ on 2-tai 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! 

    Palkka

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää lähihoitajana 100€/kk ja sairaanhoitajana 200€/kk (huom. osa-aikaisille työntekijöille lisä maksetaan suhteessa työaikaan).

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

      Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Voit ottaa vuoroja vastaan juuri silloin, kun sinulle sopii tai suunnitella vuoroja etukäteen. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa.

      Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä ja mahdollistaa kanssamme ikäihmisille elämänmakuisen arjen.

      Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 15.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Anne Kurkinen, 050 431 5579, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmen toimintaan ja työyhteisöön pääset tutustumaan tästä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Hoitajia keikkatöihin ja sijaisuuksiin, Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi

      82140 Kiihtelysvaara
      Joensuu
      Osa-aikainen ja tuntityö
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 16.12.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti