Skip to main content

Lähihoitaja sijaisuuteen, Hoivakoti Orvokki

Hei lähihoitaja! Haluatko kerryttää osaamistasi ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Orvokkiin lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli ikäihmisten hyvinvointi on lähellä sydäntäsi ja haluaisit mukaan huipputiimiimme - lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Orvokki työpaikkana

Hoivakoti Orvokki on lämminhenkinen ja kodinomainen 31-paikkainen ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava koti Muhoksella. Orvokissa ikäihmisten hyvinvointi on sydämen asia ja siihen myös päivittäin hoitotyössä panostetaan. Työyhteisössä autetaan ja huomioidaan toisia sekä luodaan hyvää ilmapiiriä.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_orvokki

    Työpäiväsi lähihoitajana meillä

    Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi.

    Tehtävä on määräaikainen joulukuun 2024 loppuun asti ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde alkaa elokuussa sopimuksen mukaan! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

    Tehtävässä edellytämme

    •  lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja
    •  voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
    • B1-tason suomen kielen taitoa 
    • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

      Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

      Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. 

      Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi, Mentra by SATS -liikuntapalvelun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

        Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi! 

        Jätä hakemuksesi 31.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

        Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Kirsi Pohjola, puh. 050 327 7542, [email protected]

        Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

        Tutustu Hoivakoti Orvokin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

        Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

        Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

        Esperi Care vaikuttavuus

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
        Upright data for Esperi Care

        Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

        Mikä vaikuttavuusprofiili?

        Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

        Lähihoitaja sijaisuuteen, Hoivakoti Orvokki

        91500 Muhos
        91500 Muhos
        91500 Muhos
        Määräaikainen ja projektityö
        Ammatillinen koulutus

        Julkaistu 13.05.2024

        Yrityksen liikevaihto: 
        Yli 100 000 000 €
        Yrityksen koko: 
        Yli 1000 henkilöä
        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti