Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitajia joulun ajan sijaisuuksiin, Koti Hyrkin Puisto

Hei lähihoitaja! Etsitkö merkityksellistä tunti- tai keikkatyötä joulun ajalle?

Haemme nyt Koti Hyrkin Puisto lähihoitajia sijaisuuksiin joulun ajalle (18.12.2023 - 7.1.2024). Lue lisää tehtävästä alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Koti Hyrkin Puisto on 21 –paikkainen koti ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa. Hyrkin Puisto sijaitsee rauhallisella alueella lähellä keskustan palveluita. Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä. 

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja tuomaan omia vahvuuksiasi esille arjen työssä. Yhdessä tiiminä pyrimme työssämme parhaaseen lopputulokseen, ja kiireisinäkin hetkinä autamme toinen toistamme.

Työpäiväsi hoitajana meillä

Hoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. Yksikössämme on lisäksesi 12 hoitajaa, ja teetkin heidän kanssaan tiivisti yhteistyötä.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee lähihoitaja tutkinto tai riittävästi suoritettuja opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen.

 • Haemme lähihoitajia sijaisuuksiin ja keikkatöihin joulun ajalle. Työ on vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!
 • Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille keikkatöihin?

Keikkalaisena saat ottaa juuri niin monta vuoroa tarjotuista vuoroista kun sinulle itsellesi sopii!

Palkan maksamme kahdesti kuukaudessa.

Tarjoamme sinulle perehdytysvuorot, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä.

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

  Jätä hakemuksesi 15.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

  Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Mari Ahosmäki, p. 045 2016797, [email protected].

  Olisi ilo kohdata sinut!

  Tutustu Koti Hyrkinpuiston toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Lähihoitajia joulun ajan sijaisuuksiin, Koti Hyrkin Puisto

  38200 Sastamala
  Osa-aikainen ja tuntityö
  Ei työkokemusta
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 13.12.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €

  Samankaltaisia työpaikkoja

  Vehmaan PK-Puu Oy
  Taivassalo
  Sahalan Kartano Tmi
  Rautalampi
  Eezy Henkilöstöpalvelut
  Uusimaa
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti