Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitajia keikkatöihin , Koti Helmi

Hei kuntoutuksesta innostunut lähihoitaja! Koetko kehitysvammatyön omaksesi?

Haemme nyt Koti Helmeen kahta lähihoitajia keikkailemaan - lue lisää alta ja hae helposti!

Koti Helmi työpaikkana

Koti Helmi on viihtyisä ja uudehko yksikkö, joka tarjoaa kodin kahdellekymmenelle kehitysvammaisille asukkaalle. 300m päässä sijaitsee Helmen päivätoiminnan tilat, jotka mahdollistavat päivätoiminnan seitsemälle asiakkaalle.

Helmessä sinua odottaa tiimi, josta huumori ei lopu kesken. Työyhteisömme koostuu toimeliaasta, osaavasta ja moniammatillisesta työryhmästä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta Helmi olisi asukkaille paras paikka elää ja työntekijöille työskennellä.

Tutustu Helmen arkeen ja tuleviin työkavereihisi Instagramissa @esperi_helmi.

Työpäiväsi lähihoitajana

Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työtehtäviisi kuuluu asukkaan kokonaisvaltainen hoiva- ja hoitotyö, arjen askareiden tekeminen yhdessä asukkaiden kanssa sekä aktiviteettien järjestäminen asukkaille.

Meillä saat mahtavan tilaisuuden oppia ja kehittyä ammattilaisena. Keikkalaisena saat palkan kahdesti kuussa ja saat itse päättää mitkä vuorot haluat tehdä!

Työ on 3-vuorotyötä mutta yövuoroja on satunnaisesti koska meiltä löytyy jo meidän vakituiset yököt! Työsuhteen aloituksesta sovimme yhdessä, voit aloittaa vaikka heti!  Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit. Keikkalaisena saat joustavasti valita vuoroja omaan elämääsi sopien! Saat hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. 

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

Haluamme kuulla sinusta lisää mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (2/3), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, hygieniapassi sekä lääkehoidon koulutus (tämän voi suorittaa myös työsuhteen alussa).

Juttelen mielelläni lisää kanssasi lähihoitajan työstä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta (30.6. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Simo Lamminsivu, puh. 046 9202791, [email protected].

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

 Lue meistä lisää työnantajana täältä.
Tutustu Koti Helmi toimintaan ja työyhteisöön tästä.
Kurkkaa Instagramista millaista on olla #töissäesperillä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitajia keikkatöihin , Koti Helmi

62100 Lapua
Osa-aikainen ja tuntityö
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 01.07.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti