Skip to main content

Ohjaaja, Koti Kasperi

Hei lähihoitaja  Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa?❤

Haemme nyt Koti Kasperiin ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen - lue lisää ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Koti Kasperi työpaikkana

Koti Kasperi tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä lapsille ja nuorille kehitysvammaisille. Vakituisen asumisen ohella tarjotaan myös tilapäishoitoa esimerkiksi omaishoidon vapaiden tai asumisharjoittelun ajaksi. Kasperin asukkailla on erityistuen tarpeita psyykkisellä, fyysisellä tai sosiaalisella alueella, kuten autismin kirjoon kuuluvia sairauksia, aistihäiriöitä tai kehitys- ja monivammaisuutta.

Työpäiväsi meillä

Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen sekä ohjaavaa että hoidollista työtä. Avustat asukkaitamme päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti ja olet mukana mahdollistamassa asukkaillemme aktiivista, heidän näköistään arkea.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työ on 2-tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan tai mahdollisimman pian.  

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€). 

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta.
  • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi.
  • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.
  • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen.

Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Haluamme kuulla sinusta lisää mikäli sinulla on:

-lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja opintoja (yli 60 osp.)
-voimassa oleva lääkehoidon koulutus, hygieniapassi
-tartuntatautilain mukainen rokotussuoja

Edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen. Toivomme, että omaat asiakaslähtöisen työotteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi katsomme suuntautumisen tai kokemuksen kehitysvamma-alasta.

Juttelen mielelläni lisää kanssasi työskentelystä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta (27.3. mennessä) tai olethan minuun suoraan yhteydessä: Yksikönpäällikkö Jennina Moisio puh. 050 476 9423 [email protected].

Lue meistä lisää työnantajana täältä.
Tutustu Koti Kasperin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Kurkkaa Instagramista millaista on olla #töissäesperillä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, Koti Kasperi

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti