Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjaaja, Koti Puotikatu

Hei lähihoitaja! Onko vammaistyö sinulle lähellä sydäntä?

Haemme nyt Koti Puotikatuun ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Millaista meillä on työskennellä?

 

Koti Puotikatu tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta hoitoa kehitysvammaisille henkilöille, asianmukaisesti suunnitelluissa ja rakennetuissa tiloissa ympäri vuorokauden. Toimintamme tavoitteena on ohjata asukasta omatoimisuuteen, tukea sopeutumista yhteiskuntaan, sekä taata yksilöllinen hoito ja huolenpito.

Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa Patoniityn asuinalueella, josta bussit kulkevat aivan talomme vierestä noin puolen tunnin välein.

Puotikadun työntekijöiden mielestä parasta työssä on erilaiset työpäivät, mahtavat asukkaat ja ihanat työkaverit. Panostamme Puotikadulla aidosti työviihtyvyyteen ja meillä on hyvä työilmapiiri.

 

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Meillä pääset tekemään monipuolista ohjaustyötä hoitotyön lisäksi. Avustat ja ohjaat asukkaita heidän päivittäisissä tarpeissaan sekä luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden. Työpäivän aikana pääset myös oleilemaan ja ulkoilemaan asukkaiden kanssa sekä auttamaan muissa arjen asioinneissa.

  • Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!
  • Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi sekä voimassa oleva lääkehoidon koulutus. 
  • Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

   Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

   Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    ❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta.

    ❤ Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

    ❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Metra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    ❤ Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 30.9 mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Riitta Oksa, [email protected], puh. 050 570 9760.

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Koti Puotikadun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Ohjaaja, Koti Puotikatu

     Lahti
     Kokopäiväinen
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 01.10.2023

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Yrityksen koko: 
     Yli 1000 henkilöä
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti