Skip to main content

Ohjaajia kesätöihin, Koti Omenapuisto

Hei lähihoitaja! Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Koti Omenapuistoon ohjaajia sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Koti Omenapuisto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja kevyempää palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Yksikkömme sijaistee neljä kilometriä Salon keskustasta ja yksikköömme on hyvät kävely- ja pyöräilytiet.

Toimintaamme ohjaa luotettavuus, avoimuus sekä lämminhenkisyys. Teemme työtä sydämellä ja tarjoamme kaikille asiakkaillemme vain parasta hoitoa. Monipuolinen toiminta kuten erilaiset ryhmät ovat keskeinen osa Omenapuiston arkea. Aktiivinen sekä mielekäs tekeminen tukevat osallisuutta ja kuntoutumista. Tavoitteena on asukkaan siirtyminen kevyemmän asumispalvelun piiriin.

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_omenapuisto.

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Ohjaajana pääset tekemään monipuolista ohjaustyötä hoitotyön lisäksi. Vastaat työssäsi asiakkaiden perushoidollisista tarpeista, ruokahuollosta, lääkehoidosta ja sen seurannasta sekä kuntouttavan arjen järjestämisestä.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Katsomme eduksi voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyön parista. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

  • Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.4. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Kirsi Toivonen, p. 050 571 0907, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Koti Omenapuiston toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Ohjaajia kesätöihin, Koti Omenapuisto

    Salo
    Määräaikainen ja projektityö
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 16.04.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti