Skip to main content

Sairaanhoitaja, Koti Helmi

Kiinnostaako sinua sairaanhoidolliset tehtävät kehitysvammaisten asiakkaiden parissa? Haluatko olla mukana kehittämään työpaikkaa omannäköiseksi?

Haemme nyt Koti Helmeen sairaanhoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän meistä. Koti Helmi on viihtyisä ja uudehko yksikkö, joka tarjoaa kodin 15 kehitysvammaisille asukkaalle. Tämän lisäksi meillä on viisi tukiasuntoa ja lyhyehkön matkan päässä sijaitsee Helmen päivätoiminnan tilat, jotka mahdollistavat päivätoimintaa asukkaille.

Helmessä sinua mukava tiimi, josta huumori ei lopu kesken. Työyhteisömme koostuu osaavasta ja moniammatillisesta työryhmästä. Esihenkilöksi saat Simon, joka tukee sinun ammatillista kehittymistäsi antaa henkilökunnalle mahdollisuuden kehittää työpaikkaa omannäköiseksi. 

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_helmi.

  Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

  Sairaanhoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoitotyöstä, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. Työhön kuuluu myös asukkaiden ja heidän omaisten neuvontaa, ohjausta ja tukemista.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.

    • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä, mutta huomioimme toiveesi työajan suteen. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. vammaisalan
     ammattitutkinto).

     Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 30.11. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Simo Lamminsivu, p. 046 920 2791, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Tutustu Koti Helmi toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Sairaanhoitaja, Koti Helmi

      62100 Lapua
      Vakituinen
      Ei työkokemusta
      Alempi korkeakoulututkinto

      Julkaistu 01.12.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti