Skip to main content

Sairaanhoitaja tai sairaanhoidon opiskelija, Kesätyö, Lohjan sairaala

Kesätyöpaikka haussa? Tule työkaveriksemme Lohjan sairaalaan. Haemme nyt sairaanhoitajia ja sairaanhoitajaopiskelijoita (140 op) eri pituisiin sijaisuuksiin kesälle 2024 Lohjan sairaalan medisiinisille ja operatiivisille vuodeosastoille. Työ alkaa 2.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi sovitaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella.  

Arvostamme reipasta asennetta ja kiinnostusta erikoissairaanhoitoa kohtaan. Pääset työskentelemään osana moniammatillista ja osaavaa tiimiä. Sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää osaamistasi erikoissairaanhoidon laadukkaassa hoitotyössä ammattilaistemme tukemana ja ohjaamana. Meillä sinun on mahdollisuus sairaanhoidonopiskelijana (140 op) suorittaa halutessasi rajattu iv-lupa. Perehdyttämisesi toteutamme opetushoitajien johdolla yksilöllisesti ottaen huomioon osaamisesi. Useiden erikoisalojen ansiosta työ säilyy vaihtelevana ja voit kehittyä moniosaajaksi!  

Medisiininen vuodeosasto  

Lohjan sairaalan medisiininen vuodeosasto toimii yhteisosastona ja päivystävänä yksikkönä, jossa hoidamme sisätautien, neurologian sekä keuhko- ja sydänpotilaita. Vuodepaikkoja on 47. Meillä perehdytys koetaan tärkeäksi ja räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Anu-Liina, sairaanhoitaja: "Työyhteisömme on ymmärtäväistä ja auttavaista uusille kollegoille, tsemppaava työympäristö ja kivat työkaverit auttavat jaksamaan."  

Operatiivinen vuodeosasto  

Vuodeosastollamme hoidetaan pehmytosakirurgisia, ortopedisiä ja traumatologisia potilaita. Suunnitellusti leikkaukseen tulevien potilaiden lisäksi osastomme on vahvasti päivystystä tukeva vuodeosasto, johon puolet potilaista saapuu päivystyksen kautta. Vuodepaikkoja on käytössä 35.  

”Meillä on huumorintajuiset ja osaavat työkaverit. Työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja YHDESSÄ - moniammatillisesti. Työ antaa sopivasti haasteita ja itsensä kehittäminen on mahdollista. Hyvää tukea sai alkuun kokeneemmilta kollegoilta oman sairaanhoitajuuden löytämisessä ja toisaalta aikaa annettiin oppia asioita. Kaikkea ei tarvinnut osata heti. ”  Löydät meidät myös instagramista @hus_lohjakirurgia. 

Olet lämpimästi tervetullut meille!

Lohjan sairaalalla on tarjota työntekijöilleen maksuton pysäköinti, tuettu työpaikkaruokailu viihtyisässä lounasravintolassamme sekä sairaalan kuntosali ilmaiseksi henkilökunnan käytettävissä. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja pääset suunnittelemaan itse vuorojasi yhteisesti sovittujen pelisääntöjen puitteissa. Meille tärkeää on, että henkilökuntamme jaksaa ja voi hyvin. Lisäksi HUSlaisena pääset myös hyödyntämään erilaisia henkilöstöetuja.  

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Täytämme työpaikat määräajaksi sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Palkka  

Uraansa aloittavan sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2801,42 €/kk (+kokemuslisät ja muut lisät).  

Sairaanhoitajaopiskelija:  

- 140–179 op 2487,92 €/kk  

- 180–210 op 2626,19 €/kk  

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja. Sijaiseksi voimme palkata myös sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on kirjattuna vähintään 140 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista ja olet työssäolohetkellä kirjautuneena ammattikorkeakouluun. Lääkehoidon perusopinnot ja lääkelaskutentit tulee olla hyväksytysti suoritettu. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.  

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Operatiiviset vuodeosastot: koordinoiva ylihoitaja Tarja Vesanen p. 040 724 2274, osastonhoitaja Pipsa Vahteri p. 050 428 7689. 

Medisiiniset vuodeosastot: koordinoiva ylihoitaja Eija Lamberg p. 050 427 7779, osastonhoitaja Marja Tallgrén p. 050 427 3815.

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 30.04.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja tai sairaanhoidon opiskelija, Kesätyö, Lohjan sairaala

HUS
Lohja
Uusimaa
Kesätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti