Skip to main content

Sairaanhoitajia Psykiatriaan Ohkolaan Jatkuva haku

Oikeuspsykiatriassa potilaiden hoitamisessa tarvitaan strukturoitua, toiminnallista ja kuntoutuksellista otetta. Hoito on usein pitkäkestoista ja paluu sairaalan ulkopuolelle on valvottua ja ohjattua. Päivittäisessä toiminnassa oikeuspsykiatriset yksiköt pyrkivät sisällyttämään hoitotyön terapeuttiset elementit ihmisoikeus- ja turvallisuusnäkökohtiin: sopivan tasapainon löytäminen itsemääräämisoikeuden kunnioittamisen, turvallisuuden ylläpidon ja heitteillejätön välttämisen välillä on erikoisalamme jatkuva kehityshaaste. Oikeuspsykiatrinen palvelujärjestelmä erityistason hoitopaikkoineen liittyy laadukkaan hoidon lisäksi kansalaisten hengen ja terveyden turvaamiseen. Tämä edellyttää kaikilta potilaiden hoitoon osallistuvilta kliinisiä taitoja ja ymmärrystä juridiikasta sekä rakenteellisia puitteita, jotka huomioivat niin turvallisuuden kuin terapeuttiset tarpeetkin. Suurimmat oikeuspsykiatriset yksiköt Suomessa ovat THL:n alaiset valtion psykiatriset sairaalat Niuvanniemen sairaala ja Vanhan Vaasan sairaala, ja meillä HUS Psykiatrian psykoosisairauksien ja oikeuspsykiatrian linjalla toimiva Ohkolan sairaala. 

Ohkolassa toimii tehostetun osastohoidon ja oikeuspsykiatrian osastoja, asumisvalmennusyksikkö, toiminnallisen kuntoutuksen yksikkö ja toimintaamme kuuluu myös oikeuspsykiatrian poliklinikka. Hoidamme psykoosi- ja oikeuspsykiatrisia potilaita, teemme väkivaltariskin arvioita ja oikeuden määräämiä mielentilatutkimuksia. Osastoista osa on keskittyneitä akuutimmin oireilevien potilaiden hoitoon ja osalla osaamisen painopistealue on tehostetussa kuntoutuksessa. Potilaan hoidon etenemistä tukemassa ovat toiminnalliset kuntoutuspalvelut sekä laajasti erilaisia näyttöön perustuvia hoito- ja kuntoutusmenetelmiä.

Haemme sairaanhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin ja sijaisuuksiin Ohkolan sairaalaan. Työ on kolmivuorotyötä aktiivisessa moniammatillisessa työyhteisössä ja työn keskeisin sisältö on hoitosuhdetyöskentely. Meillä olet aidosti osa moniammatillista työryhmää: työskentelemme potilaan parhaaksi koko tiimin voimin vailla turhaa hierarkiaa. Työ on vastuullista ja itsenäistä, mutta et tee sitä yksin - meillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. Kaikkiin tilanteisiin löytyy aina työkavereita tueksi ja hauskaakin saa olla! Hyödynnettävissäsi ovat suuren työnantajan laaja koulutustarjonta ja edut. Perehdytyksen lisäksi järjestämme myös jatkuvaa oikeuspsykiatrian erikoisalakohtaista koulutusta Ohkolassa esimerkiksi kuukausiluennoilla. 

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa (tai sijaisuudessa sairaanhoitajaopiskelijana vähintään 140 opintopistettä) ja halua sitoutua potilaan laadukkaaseen psykiatriseen hoitotyöhön. Työ edellyttää hyvää työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoa, fyysistä ja psyykkistä kuntoa ja hyvää asennetta. Psykiatrisen hoitotyön kokemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme myös, että haluat kehittää ammattitaitoasi ja oppia uutta kanssamme. Menetelmä-, päihde- ja perhetyön osaamisesta on hyötyä tehtävässä ja voit tarvittaessa lisätä osaamista myös työsuhteen aikana hyödyntämällä yliopistosairaalan koulutustarjontaa. Räätälöimme perehdytyksen ja täydennyskoulutuksen kanssasi osaamisesi mukaan, joten voit olla vasta-alkaja tai jo kokenut konkari psykiatrialla. 

Työssä jaksamista ja työhyvinvointia tukevat muun muassa autonominen työvuorosuunnittelu yhteisiä pelisääntöjä kunnioittaen, työnohjaus ja kannustava työyhteisö. Panostamme turvallisuuteen laaja-alaisesti ja perehdytyksemme yhtenä kulmakivenä on turvalliset mallit kaikessa toiminnassa. Etuina ovat muun muassa ilmainen pysäköinti, kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaetu ePassilla ja jäsenyys & liikuntamahdollisuudet sairaalan perinteikkäässä urheiluseurassa KOSUssa.

Laita hakemusta tulemaan ja kerro itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, mikä sinua motivoi ja missä haluat kehittyä. 

Hae nyt! Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivomme sinun voivan aloittaa työt mahdollisimman pian, aloitusajankohdasta voidaan kuitenkin neuvotella. Tehtäväkohtainen palkka on alkaen 2801,42 € ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät. 

 Annamme mielellämme lisätietoja tehtävistä, ole rohkeasti yhteydessä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Sijaiseksi voimme palkata sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on suoritettuna 140 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista. Pyydämme sinua esittämään opintorekisteriotteesi, läsnäolotodistuksesi ja todistuksesi voimassa olevasta opiskeluoikeudestasi.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Johanna Helminen osastonhoitaja, puh. 040 569 5202

Tiina Riikonen osastonhoitaja, puh. 050 427 6545

Minna Murtoperä osastonhoitaja, puh. 050 427 8990

Heikki Tähti osastonhoitaja, puh. 050 427 2001

Paula Räisä osastonhoitaja, puh. 040 759 4406

Marja Palviainen, ylihoitaja, puh. 040 623 2726

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 17.05.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitajia Psykiatriaan Ohkolaan Jatkuva haku

HUS
Mäntsälä
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti