Skip to main content

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen toimialajohtaja

Määräaikainen virkasuhde

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Työavain: KANSLIA-07-3-23
Haku Päättyy: 29.05.2023 klo 16:00
Palvelussuhde: 20.12.2023
Työpaikan osoite: Toinen Linja 4, 00500

Helsinki haluaa olla kaupunki, jossa voi toteuttaa itseään, luoda mahdollisuuksia ja tarttua niihin. Helsinki on kasvun paikka, jossa on hyvä kasvaa lapsesta aikuiseksi ja kasvattaa osaamistaan.

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastustoimen palvelujen tuottajista. Meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä henkilöstön ja kaupungin muiden toimijoiden kanssa Helsinkiä, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Haluatko toimia yhteiskunnallisesti merkittävässä roolissa ja olla alasi vahva vaikuttaja ja edelläkävijä? Innostaako sinua ajatus, että työsi tulokset näkyvät helsinkiläisten arjessa päivittäin?

Määräaikaisuuden päättyessä haemme nyt seuraavalle seitsemän vuoden virkakaudelle

TOIMIALAJOHTAJAA sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalle

Johtamasi kokonaisuus on innostava yhdistelmä sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan palvelujen kokonaisuutta. Toimialajohtajana vastaat toimialan strategisesta johtamisesta, tavoitteiden saavuttamisesta, talouden hallinnasta ja jatkuvasta uudistumisesta. Olet sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan esittelijä. Sinulla on kaupungin johtoryhmän jäsenenä keskeinen rooli myös koko kaupungin johtamisessa. Toimit esihenkilönä neljälle palvelukokonaisuuden johtajalle ja toimialan hallintojohtajalle.

 Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään Suomen suurimman kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan palveluja ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla.

Kelpoisuusvaatimukset ja menestymisen edellytykset  

Toimialajohtajan kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta johtamistehtävissä sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vahvaa aiempaa kokemusta ja näyttöä suuren organisaation strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta. Henkilöstön johtajana kirkastat toiminnan tavoitteet ja kykenet luomaan innostunutta ja sitouttavaa työkulttuuria. Pystyt luovimaan linjakkaasti erilaisten intressien keskellä ja johtamisellasi on vahva eettinen perusta.

Olet taitava sisäisten ja ulkoisten yhteistyöverkostojen rakentaja: sinulla on kokemusta vaativasta sidosryhmäyhteistyöstä ja näet tiiviin työskentelyn poliittisen johdon kanssa innostavana. Myös julkiset esiintymiset ovat sinulle luontevia. Kansainvälisessä yhteistyössä tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa kokemus sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialaan linkittyvistä tehtävistä ja vahva perehtyneisyys toimialan tulevaisuuden tarpeisiin. Eduksesi luetaan Helsingin kaupunkiorganisaation tuntemus ja kokemus johtamisesta julkiselta sektorilta.

Olemme Helsingin kaupungilla määritelleet johtamisen kulmakivet, joiden mukaista johtamista odotamme ja tuemme. Näkemyksellisyys, innostus, linjakkuus ja toimeenpanokyky ovat johtamisemme perusta. Näiden odotamme näkyvän myös sinun johtamisessasi.

Toimialajohtajan virka on määräaikainen (7 vuotta) ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Kaupungilla johdon tehtävissä sovelletaan kokonaispalkkajärjestelmää. Palkka määräytyy tehtävän vaativuuden sekä tehtävässä menestymisen edellyttämän kokemuksen mukaan.
  
Hakuaika päättyy 29.5.2023 klo 16. Rekrytoinnin ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastatteluna, johon lähetetään kutsut viikolla 22. Ensimmäisen kierroksen haastattelut pidetään 13.-14.6.2023.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
kansliapäällikkö Sami Sarvilinna puh. 040 334 2111, ke 17.5. klo 17-18 ja 24.5. klo 16-17.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen toimialajohtaja

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti