Skip to main content

Yöhoitaja, Hoivakoti Leinikki

Hei lähihoitaja! Viihdytkö parhaiten yövuoroissa ja haluat varmistaa ikäihmisille laadukkaan hoivan?

Haemme nyt Hoivakoti Leinikkiin yöhoitajaa osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Leinikissä pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa tehdään laadukasta hoitotyötä täydellä sydämellä - lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä? 

Hoivakoti Leinikki on keväällä 2020 avattu lämminhenkinen ja kodinomainen yksikkö, joka tarjoaa asumispalveluita ikäihmisille Muhoksella. Leinikissä pääset tekemään asukaslähtöistä ja laadukasta hoivatyötä osana vakiintunutta, osaavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Yhteisesti tärkeää kaikille Leinikissä on tehdä laadukasta hoivatyötä hyvässä ympäristössä, johon jokainen voi osaltaan vaikuttaa.

"Leinikin tiimissä puhalletaan yhteen hiileen kunnioittaen kaikkia tiimin jäseniä. Meillä näkyy asukaslähtöinen työote, mikä luo puitteet asukkaillemme elää itsensä näköistä elämää. Teemme työtä koko sydämellä ja haluamme tuottaa yksikössämme laadukasta hoitoa." - Teija Paavola, Leinikin yksikönpäällikkö.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_leinikki 

  Työpäiväsi yöhoitajana meillä

  Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

   • Tehtävä on osa-aikainen vakituinen (tuntityö) ja työ on yötyötä. Työsuhde alkaa 11.3. tai sopimuksen mukaan!

   Palkka

   Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 102€/kk (huom. osa-aikaisille työntekijöille maksamme lisän suhteessa työaikaan).

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

    Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 29.2. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Teija Paavola, puh. 046 923 4874, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

     Tutustu Hoivakoti Leinikin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Yöhoitaja, Hoivakoti Leinikki

     91500 Muhos
     91500 Muhos
     Vakituinen
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 01.03.2024

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti