Skip to main content

Asiantuntijasairaanhoitaja, Hoivakoti Lounatuuli

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista tehtävänkuvaa, joka voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta?

Haemme nyt Hoivakoti Lounatuuleen asiantuntijasairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue tehtävästä lisää alta ja hae helposti mukaan!

Hoivakoti Lounatuuli työpaikkana

Hoivakoti Lounatuuli on viihtyisä ikäihmisten hoivakoti Mikkelissä, joka tarjoaa kodin yhteensä 42 asukkaalle. Lounatuulessa asukaslähtöisyyttä ja itsemääräämisoikeuden kunnioittamista korostetaan kaikessa tekemisessä ja asukkaille tarjotaan aktiivinen ja mielekäs arki vastaamalla jokaisen asukkaan kiinnostuksen kohteisiin. Lounatuulen työyhteisössä vallitsee positiivinen ilmapiiri ja hyvää yhteishenkeä pidetään yllä avoimella keskustelukulttuurilla. 

Työpäiväsi asiantuntijasairaanhoitajana meillä

Asiantuntijasairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Toivomme sinulta rohkeutta uudistaa ja osallistutkin työssäsi omahoitajuuden, asukaslähtöisyyden ja asukkaan osallisuuden kehittämiseen. Jalkautat osaamistasi muulle tiimille ja toimit yksikön tiimivastaava-sairaanhoitajan työparina. 

Tyypilliseen työpäivääsi kuuluu toiminnan kehittämistä, tiimisi asiantuntijana toimimista, sairaanhoidollisia työtehtäviä sekä hoito- ja asiakastyötä. Vastuualueenasi ovat RAI- ja palveluntoteuttamissuunnitelmat ja omaisyhteistyö. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä eri järjestöjen ja yhdistysten välillä, kuten muisti- ja diabetesliitto. Huomiomme tehtäväkuvassa sinun vahvuutesi ja kiinnostuksesi.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhteen aloituksen ajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

    Palkka

    Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi tehtävästä maksetaan tehtäväkohtaista lisää työnkuvasi mukaan sekä 2000€ rekrytointibonus (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

      Mitä me tarjoamme sinulle? 

      Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

      Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.

      Kiinnostuitko? Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä

      Mikäli sinulta löytyy sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilainmukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

      Jätä hakemuksesi helposti 18.6.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

      Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään vs. yksikönjohtaja Jaana Taipale, 050 565 0965, [email protected].

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Lounatuulen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä. 

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Asiantuntijasairaanhoitaja, Hoivakoti Lounatuuli

      Mikkeli
      Mikkeli
      Vakituinen
      Alempi korkeakoulututkinto

      Julkaistu 19.06.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti