Skip to main content

Avoin haku, Hoivakoti Pikisaari

Haluatko tehdä vaikuttavaa hoitotyötä ikäihmisten parissa? Etsitkö iloista ja huumorintajuista työyhteisöä?

Meillä on Turussa lämminhenkinen ikäihmisten Hoivakoti Pikisaari, johon haemme uusia työkavereita. Lue lisää alta meistä ja ole meihin yhteydessä, niin jutellaan yhdessä enemmän!

Millainen Hoivakoti Pikisaari on työpaikkana?

Alkuun vähän tietoa meistä. Hoivakoti Pikisaari on lokakuussa 2019 toimintansa aloittanut 64-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Toimimme visuaalisesti kauniissa ympäristössä, josta ammennamme hyvinvointia koko yhteisölle, niin asukkaille kuin henkilökunnallekin.

Työyhteisössämme pyritään avoimeen ja kunnioittavaan vuorovaikutukseen, jossa jokainen työntekijä kokee itsensä arvostetuksi ja saa tehdä työtä omaa persoonaansa ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Yhteinen tavoitteemme kaikessa toiminnassamme on tarjota asukkaillemme arvokas ja hyvä arki. 

Hoitajana työpäivät koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi.

            Mitä me tarjoamme sinulle?

            Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

            Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

            Kiinnostuitko työskentelystä meillä?

            Haluamme kuulla lisää sinusta, mikäli sinulla on sosiaali- ja terveysalan koulutus (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja) tai olet alan opiskelija ja sinua kiinnostaa työskentely ikäihmisten parissa.

            Jätä avoin hakemus ja kerro hieman itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä ja jutellaan lisää työmahdollisuuksista meillä. Voit olla myös suoraan minuun yhteydessä yksikönjohtaja Margit Hägerth-Ilmonen, p. 050 596 7698, [email protected].

            Tutustu Hoivakoti Pikisaari toimintaan ja työyhteisöön tästä.

            Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

            Esperi Care vaikuttavuus

            Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

            Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
            Upright data for Esperi Care

            Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

            Mikä vaikuttavuusprofiili?

            Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

            Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

            Avoin haku, Hoivakoti Pikisaari

            Turku
            Vakituinen
            Ammatillinen koulutus

            Julkaistu 12.06.2023

            Yrityksen liikevaihto: 
            Yli 100 000 000 €
            Yrityksen koko: 
            Yli 1000 henkilöä
            Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti