Skip to main content

Avoin haku, Kemijärvi

Hei lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija! Etsitkö merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa Kemijärveltä?

Haemme nyt Kemijärvellä sijaitsevaan Hoivakoti Kiekeröön hoitajia mahdollistamaan kanssamme ikäihmisille elämänmakuinen arki. 

Tarjolla on vakituista työtä, sijaisuuksia ja keikkatyötä elämäntilanteeseesi sopivasti. Lue lisää alta ja kerro meille millaisesta työstä olisit kiinnostunut!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Kiekerö on 31-paikkainen pieni ja kodikas yksikkö Kemijärvellä, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille ja muistisairaille. Yksikössä eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea asukkaiden kanssa. Yhteisenä tavoitteenamme on varmistaa asukkaillemme onnellinen ja aktiivinen elämä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä oma persoonasi ja vahvuutesi huomioiden. Teemme työtä tiiminä yhteen hiileen puhaltaen, ja kiireisinäkin hetkinä autamme toinen toistamme.

  Työpäiväsi hoitajana meillä

  Hoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu koulutuksestasi riippuen asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto, tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

  • Työ on 2-tai 3-vuorotyötä ja tehtävä voidaan sopia toiveesi mukaan joko vakituiseksi, määräaikaiseksi tai satunnaiseksi keikkatyöksi. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

   Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

   Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle vakituisena työntekijänä 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

    Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Metra by SATS -palvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 31.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä?

     Juttelemme mielellämme lisää kanssasi, voit olla meihin yhteydessä:

     Olisi ilo kohdata sinut!

     #haehelposti

     Tutustu Hoivakoti Kiekerön toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Avoin haku, Kemijärvi

     98100 Kemijärvi
     98100 Kemijärvi
     98100 Kemijärvi
     Osa-aikainen ja tuntityö
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 17.04.2024

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Yrityksen koko: 
     Yli 1000 henkilöä
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti