Skip to main content

Erikoistuva lääkäri Sisätaudit

Haluatko oppia sisätaudeista ja työskennellä hyvässä ohjauksessa? Malmin sairaalassa sisätaudeilla potilaita on paljon ja heillä on monipuolisesti erilaisia sairauksia ja löydöksiä. Joka työpisteessä on kokeneita senioreita junioreita ohjaamassa, seniorilääkäreiden päätehtävä on junioreiden ohjaus. Tule kokeilemaan töiden tekoa erittäin opettavaisessa paikassa!

Haemme kahta ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Tehtävä sijoittuu Malmin sairaalaan Helsinkiin. Tehtävä täytetään sopivien tekijöiden löydyttyä. Osa-aika työtä on mahdollista järjestää. Töiden aloitus ja työjakson pituus ovat sovittavissa. Töitä on tarjolla 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Erikoistuvana lääkärinä toimit hoitavana lääkärinä sisätaudeilla Malmin päivystyspoliklinikalla, päivystysosastolla ja vuodeosastoilla. Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus Malmin sisätaudeilla. Olet virka-aikana aluksi päivystyspolikilinikalla opissa ennen päivystysvelvollisuuksia. Toimit meillä itsenäisesti tutkien ja hoitaen potilaita. Erikoislääkärit ohjaavat ja antavat konsultaatioapua.

Toimittuasi meillä olet saanut vahvan ammattitaidon sisätautien ja akuutin geriatrian alalla hoidettuasi laaja-alaisesti sekä tavanomaisia että harvinaisia sisätautipotilaita. Tutustut diagnostiseen ajatteluun, lääkehoitoon, kuntoutukseen ja näet potilaiden sairauden kulkuja.

Malmin sairaalassa sisätaudeilla työskentely käy palveluksi sisätautialojen yhteiseen koulutusrunkoon. Monilla muilla erikoisaloilla hyväksytään meillä tehty palvelu reunapalveluna.

Tiimissämme on hyvä yhteishenki ja vahva tahto hoitaa asiat hyvin. Työyhteisö on saanut kiitosta asianmukaisesta ja tehokkaasta toiminnasta.

Päätitkö hakea tehtävää?

Jos innostuit tulemaan meille töihin, hae tehtävää jättämällä hakemus rekrytointijärjestelmäämme. Jos haluat ennen hakupäätöstäsi kysyä lisää, ota yhteyttä apulaisylilääkäri Lea Lappeteläiseen [email protected] 

Tehtäväkohtainen palkka on 4091,01 - 4282,61 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Apulaisylilääkäri Lea Lappeteläinen p. 050 402 2923, puhelinajat ke 10.4.24 klo 15–15.30 ja ke 24.4.24 klo 15–15.30.

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Sisätaudit ja kuntoutus -yksikössä tutkimme ja hoidamme sisätautipotilaita, joilla on useita eri sairauksia ja niiden yhdistelmiä. Lisäksi vastaamme kuntouttavista palveluista kuten fysioterapiasta, toimintaterapiasta ja apuvälinepalveluista sekä terveyssosiaalityön ja ravitsemusterapian palveluista erilaisten sairauksien hoidon tukena. Geriatrian erikoisalalla tavoitteenamme on iäkkäiden potilaiden hyvä ja yksilöllinen hoito, elämänlaatu ja toimintakyky huomioiden. Annamme laajasti konsultaatiotukea muille erikoisaloille, ja meille on myös keskitetty valtakunnallisesti harvinaisia sairauksia.

Hae ennen 25.04.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Lääkärit
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti