Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Teerimäki

Hei sote-alan osaaja! Etsitkö joustavaa työtä joulun ajalle? Haluatko kerryttää osaamistasi ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Teerimäkeen hoitajia keikkatöihin joulun ajalle. Vuoroja on tarjolla aikavälillä 18.12.2023-7.1.2024.

 Lue tehtävästä lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Teerimäki tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä Hämeenlinnassa. Asukaspaikkoja on kahdessa kerroksessa yhteensä 62. Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja tuomaan omia vahvuuksiasi esille arjen työssä. Yhdessä tiiminä pyrimme työssämme parhaaseen lopputulokseen, ja kiireisinäkin hetkinä autamme toinen toistamme.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_teerimaki

  Työpäiväsi hoitajana meillä

  Hoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu koulutuksestasi riippuen asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sote-alan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (esim. hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja), voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.

  • Työ on 2-tai 3-vuorotyötä ja aloituksen ajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Voit ottaa vuoroja vastaan juuri silloin, kun sinulle sopii tai suunnitella vuoroja etukäteen. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa.

    Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä ja mahdollistaa kanssamme ikäihmisille elämänmakuisen arjen.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 15.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Päivi Vainikainen, [email protected], puh. 050-3626313 (klo 10-14).

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Hoivakoti Teerimäen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Teerimäki

     Hämeenlinna
     Hämeenlinna
     Osa-aikainen ja tuntityö
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 16.12.2023

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti