Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitajia keikkatöihin, Hoivakoti Viljaska

Hei sote-alan osaaja! Etsitkö joustavaa työtä esimerkiksi joulun ajalle?

Haemme nyt Hoivakoti Viljaskaan hoitajia (esim. lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia) keikkatyöhön. Meillä voit tehdä töitä elämäntilanteeseesi sopivasti. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä? 

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Viljaska on 74 –paikkainen ikääntyneiden ympärivuorokautinen hoivakoti, jossa on neljä ryhmäkotia Atsalea, Begonia, Crocus ja Daalia. Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja tuomaan omia vahvuuksiasi esille arjen työssä. Yhdessä tiiminä pyrimme työssämme parhaaseen lopputulokseen, ja kiireisinäkin hetkinä autamme toinen toistamme. 

Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

  Työpäiväsi hoitajana meillä

  Hoitajana työpäiväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työpäivääsi kuuluu myös monipuolista aktiviteettien ohjaamista asukkaillemme sekä omaisyhteistyötä. Koulutuksestasi riippuen työpäivääsi voi kuulua myös lääkehoitoa sekä yhteistyötä lääkärin, asukkaiden ja omaisten kanssa.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan koulutus tai opintoja (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.

  • Haemme hoitajia keikkatöihin. Työ on vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa.

    Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä ja mahdollistaa kanssamme ikäihmisille elämänmakuisen arjen.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 15.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Ilona Lietzen, puh. 046-9214469, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Hoivakoti Viljaskan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti