Skip to main content

Kesätyö, Sairaanhoitaja, Sydän- ja keuhkokeskus, Meilahti

Hei sairaanhoidon opiskelija, vastavalmistunut tai vaikka kokenut konkari, etsitkö kesätyötä kesälle 2024? Haemme kesätyöntekijöitä Sydän- ja keuhkokeskukseen, joka tarjoaa huikeat mahdollisuudet kerryttää kokemusta omalta alalta ja luoda työelämän verkostoja. Jos kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian – täytämme tehtävät heti sopivien sijaisten löydyttyä! 

Haemme sairaanhoitajia tai sairaanhoidon opiskelijoita kesäsijaisuuksiin HUS Sydän- ja keuhkokeskukseen Meilahden sairaala-alueelle. Tarjolla on sijaisuuksia vuodeosastoille ja valvontayksiköihin, joissa työtä tehdään kolmessa vuorossa. Haemme kesätyöntekijöitä Kolmiosairaalaan Keuhkosairauksien ja kardiologian osasto 6A:lle ja Keuhkosairauksien osasto 6B:lle, Sydänvalvonta CCU:lle, Kardiologian osastolle ja valvontaan M8/M9 sekä Keuhko- ja ruokatorvikirurgian osastolle M11. Lisäksi sijaisuuksia on tarjolla Sydänasemalla toimenpideyksikössä, jossa työ on pääsääntöisesti päivätyötä. 

Yksiköissämme työskennellessäsi saat arvokasta kokemusta kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä ja moniammatillisesta yhteistyöstä. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ympäristön kehittää osaamistasi potilaan voinnin seurannassa ja tarkkailussa sekä erilaisissa hoitotoimenpiteissä työskennellessäsi potilaan hoitoprosessin eri vaiheissa. 

HUSissa olet elämäntyössä!

HUS – vaikuttavinta hoitoa

 

Odotamme sinulta 

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai kelpoisuusehdot täyttävää opintopistemäärää 
  • Innostunutta ja motivoitunutta asennetta sekä halua kehittyä alalla 
  • Työskentelemme pääasiassa suomen kielellä, joten toivomme sinulta vähintään B1- tason suomen kielen taitoa 

Liitäthän hakemukseesi lyhyen kuvauksen osaamisestasi, kuten työharjoitteluista ja/tai muusta mahdollisesta työkokemuksesta sekä opintopisteesi kesätyön aloitukseen mennessä. 

 

Tarjoamme sinulle 

  • Laadukkaan perehdytyksen ja tiimin tuen 
  • Monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet 
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi

 

Kelpoisuusehdot 

Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, jolla opintopisteitä on suoritettuna vähintään 140 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista ja joka on työssäolohetkellä läsnä oleva opiskelija ammattikorkeakoulussa. Lääkehoidon perusopinnot ja lääkelaskutentit tulee olla hyväksytysti suoritettu. 

Jos olet opiskelija, pyydämme sinua esittämään opintorekisteriotteesi ja todistuksesi voimassa olevasta opiskeluoikeudestasi. 

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

 

Palkkaus  

Tehtäväkohtainen palkka alkaen 2801,42 euroa / kk + kokemus- ja vuorotyölisät. 

AMK-opiskelijoiden palkka vaihtelee opintopisteiden mukaan seuraavasti: 

  • 140-179 op -> 2487,92 euroa / kk + vuorolisät ja lomakorvaukset 
  • Yli 180 op -> 2626,19 euroa / kk + vuorolisät ja lomakorvaukset 

 

Yhteystiedot 

Mikäli sinulla herää mieleen kysyttävää, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä! 

Rekrytoija: Emma Virta, p. 040 350 8739 

 

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Sydän- ja keuhkokeskuksessa hoidamme sydän-, keuhko- sekä ruokatorvisairauksien potilaita. Vastaamme koko Suomen sydän- ja keuhkonsiirroista ja apupumppuohjelmasta sekä Viron sydänsiirto-ohjelmasta. Hoidamme keskitetysti myös harvinaisia ja vaativia rintaontelon ja sydämen synnynnäisiä vikoja sekä hengityshalvauspotilaita. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi Porvoossa, Lohjalla, Raaseporissa ja Hyvinkäällä. Haluamme, että potilaamme saavat parasta mahdollista hoitoa, ja kehitämme hoitotyötä Magneettisairaalamallin mukaisesti. Mahdollistamme terveydenhuollon ammattilaisille innostavan ja itsenäisen työn, moniammatillisen tiimin tuen ja tilaisuuden uralla etenemiseen kannustavassa työilmapiirissä. Tarjoamme runsaasti työmahdollisuuksia eri tiimeissä.

Hae ennen 30.05.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyö, Sairaanhoitaja, Sydän- ja keuhkokeskus, Meilahti

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kesätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti