Skip to main content

Kiertäviä ohjaajia kesätöihin, Koti Hermanni

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä päihde-,peli-tai muista riippuvuuksista kuntoutuvien asiakkaiden parissa?

Haemme nyt Koti Hermanniin sekä sen naapuriyksiköihin kesätyöntekijöitä. Lue lisää ja hae helposti!

Hermanni

Esperi Koti Hermanni tuottaa asumispalvelua syrjäytyneille ja syrjäytymisuhan alla oleville päihdeongelmaisille, vankilasta vapautuville sekä mielenterveyskuntoutujille. Hermanni tarjoaa päihteettömän ympäristön elämiseen sekä riippuvuuksista kuntoutumiseen.

Ventusranta

Ventusrannan laitoskuntoutus on tarkoitettu niille päihde-tai muista riippuvuuksista kärsiville, joille vieroitushoito tai avokuntoutuksen palvelut eivät ole riittäviä. Kuntoutusta annetaan täysi-ikäisille yksilöasiakkaille.

Järvituuli

Esperi Koti Järvituuli tuottaa tuettua asumista erilaisista riippuvuuksista kuntoutuville. Tuetun asumisen palvelu tarjoaa tukea kerrallaan enintään kuudelle kuntoutujalle. Palvelu on tarkoitettu täysi-ikäisille, joilla on vahva halu ja tavoite kuntoutua riippuvuuksista raittiuteen. Järvituuli on päihteetön ja sen toimintaa ohjaavat järjestyssäännöt.

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_hermanni ja @esperi_ventusranta.

  Työvuorosi kiertävänä kesätyöntekijänä

  Työvuorosi koostuvat ohjaustyöstä, lääkehoidosta ja yksiköiden asiakkaiden hyvinvoinnin tukemisesta sekä kannustamisesta omatoimisuuteen ohjauksen kautta. Tuet asiakasta hänen päihderiippuvuutensa ja taloudellisten asioidensa hoitamisessa, vuorokausirytmin ylläpidossa, sosiaalisten taitojen harjoittelussa sekä arjen askareissa. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja ajokortin. 

  Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä tai mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisen. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa ja tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

  • Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Voimme sopia kanssasi työsuhteen kestosta ja luonteesta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

  Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

  Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

  Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

   Jätä hakemuksesi 31.3. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

   Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Pauliina Hansen puh. 050 428 5795, [email protected].

   Olisi ilo kohdata sinut!

   Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland

   Lue lisää kodeista Ventusranta, Hermanni ja Järvituuli

   Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Kiertäviä ohjaajia kesätöihin, Koti Hermanni

   Kokkola
   Määräaikainen ja projektityö
   Ei työkokemusta
   Ammatillinen koulutus

   Julkaistu 04.03.2024

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti