Skip to main content

Lähihoitajia, Hoivakoti Aapo

Hei lähihoitaja! Haluatko olla mahdollistamassa ikäihmisille onnellisen arjen ja työskennellä osana lämminhenkistä porukkaa?

Haemme nyt Hoivakoti Aapoon lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä? 

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Aapo on 30-paikkainen ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö, jossa asukkaat asuvat kahdessa eri siivessä. Asukkaan arjesta pyritään saamaan mahdollisimman omannäköinen ja positiivisella asenteella pyrimme luomaan iloa jokaiselle asukkaalle päivittäin.

Aapossa on ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Otamme uudet työkaverit innolla vastaan ja pääset porukkaan helposti mukaan. Tiimimme toimi hyvin yhteen, yhdessä opimme uutta ja kohtaamme asukkaat asukaslähtöisesti ja ammattitaidolla. Olemme joustavia, huumorintajuisia ja innostuneita työstämme. 

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoidon lisäksi mm. asukkaiden aktiviteettien ja ulkoilun järjestämistä sekä siihen osallistumista. Teet sujuvaa yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat omalta osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

   • Haemme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin. Työ on 2-vuorotyötä, mutta työ voi sisältää mahdollisesti myös yövuoroja. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

   Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

   Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi tehtävästä maksetaan määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 211,34€/kk.

   Lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

    Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 15.4.2024 mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Sonja Maijanen, p. 0505150953, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

     #haehelposti

     Tutustu Hoivakoti Aapon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Lähihoitajia, Hoivakoti Aapo

     01900 Nurmijärvi
     Vakituinen
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 19.04.2024

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Yrityksen koko: 
     Yli 1000 henkilöä
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti