Skip to main content

Lähihoitajia keikkatöihin, Hoivapalvelukeskus Tilkka

Hei lähihoitaja! Etsitkö joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa omaan elämäntilanteeseesi? Haluatko lisätienestiä tai vaihtelua arkeesi eläkepäiville taikka opintojen tai toisen työn oheen?

Haemme nyt Hoivapalvelukeskus Tilkkaan lähihoitajia keikkatöihin. Lue alta lisää ja hae helposti vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Millaista meillä on työskennellä? 

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivapalvelukeskus Tilkka koostuu pienryhmäkodeista, joissa asuu sekä kevyempää, että vaativampaa hoitoa tarvitsevia ikäihmisiä. Sinua me tarvitsemme takaamaan asukkaillemme turvallisen ja mielekkään arjen, sekä tuomaan omaa ammattitaitoasi Tilkan toiminnan kehittymisen tueksi.

Tilkassa työskentelee moniammatillinen työyhteisö, joka koostuu niin hoitohenkilökunnasta, avustavista työntekijöistä, virikeohjaajista, fysioterapeutista, tiimiesihenkilöistä sekä yksikön johtajasta. Meillä on selkeät toimintaohjeet, annamme palautetta toisillemme ja kehitämme toimintaa yhdessä. 

Meillä sinun ei tarvitse olla kokenut konkari vaan pääset kehittymään auttavaisen ja osaavan tiimin tuella. Yhteisenä tavoitteena toiminnassamme on laadukkaan hoivan ja elämänmakuisen arjen tarjoaminen asukkaillemme.

    Työpäiväsi lähihoitajana meillä

    Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden hyvästä hoidosta huolehtiminen sekä hoitotyöhön osallistuminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat asukaslähtöinen kohtaaminen ja asukkaiden auttaminen päivän aikana, läsnäolo ja omahoitajuus, asukkaiden aktivointi arjessa sekä lääkehoidon turvallinen toteuttaminen.

    Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

      • Työ on vuorotyötä. Voit aloittaa keikkatyöt meillä heti ja jatkaa keikkailua juuri niin kauan, kuin sinulle sopii. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

        Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

        Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

        Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi. Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain.

        Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

          Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

          Jätä hakemuksesi 31.3. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

          Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Outi Äijälä, p. 050 594 9359, [email protected]

          Olisi ilo kohdata sinut!

          Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

          Tutustu Hoivapalvelukeskus Tilkan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

          Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

          Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

          Esperi Care vaikuttavuus

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
          Upright data for Esperi Care

          Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

          Mikä vaikuttavuusprofiili?

          Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

          Lähihoitajia keikkatöihin, Hoivapalvelukeskus Tilkka

          Helsinki
          Helsinki
          Osa-aikainen ja tuntityö
          Ammatillinen koulutus

          Julkaistu 01.04.2024

          Yrityksen liikevaihto: 
          Yli 100 000 000 €
          Yrityksen koko: 
          Yli 1000 henkilöä
          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti