Skip to main content

Mainframe System Programmer

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi.

Etsimme kokenutta asiantuntijaa Mainframe-palveluun työskentelemään finanssi- ja vakuutusasiakkaidemme kanssa.

Olet osa tiimiä, jolla on tärkeä rooli asiakkaidemme liiketoimintakriittisten alustapalveluiden tuottamisessa. Omaat monipuolisen kokemuksen Mainframe-järjestelmän ylläpidosta, ja sinulta löytyykin osaamista esimerkiksi z/OS käyttöjärjestelmän ylläpidosta ja versionvaihdoista.

Tehtävään kuuluvat vastuut:
• z/OS käyttöjärjestelmän ja Mainframe tuotteiden ylläpito ja ongelmanselvitykset
• z/OS käyttöjärjestelmän tietoturvapäivitykset ja tasonnostot
• z/OS käyttöjärjestelmän kustomointi
• Suorituskyvyn seuranta ja kehittäminen
• MF tietoturvan ylläpito

Tehtävässä tarvittava osaaminen:
• z/OS, SYSPLEX, SMP/E
• RACF, TSO

Osaaminen jostain seuraavista lasketaan eduksi:
• Osaamista Mainframe varusohjelmista

Tiimi, johon tulet
CGI:n Financial Services -yksikössä tuotetaan palveluita finanssi- ja vakuutusalan asiakkaille. Pääset mukaan noin 25 hengen tiimiä, josta löytyy osaamista monesta teknologiasta. Tuotamme asiakkaillemme mm sovellusalustojen ja tietokantojen ylläpitoa. Meillä on osaajia palveluissa niin Suomesta kuin Intiasta. Meitä kaikkia yhdistää erityisesti asiakaslähtöinen toimintatapa sekä vahva motivaatio ja innostus oppia joka päivä uutta.

Tarjoamme sinulle
Tiedämme, että onnistuminen perustuu ihmisiin ja kulttuuriin, toimivia työkaluja ja teknologiaa unohtamatta. CGI:llä saat luoda juuri sinulle sopivaa urapolkua mielenkiintoisten tehtävien sekä sisäisen urakierron kautta. Voit myös jatkuvasti kehittää taitojasi ja syventää osaamistasi mm. CGI Academian avulla.
Tarjoamme sinulle työn, jossa voit kehittyä haluamaasi suuntaan sekä mahdollisuuden omistaa yhtiön osakkeita ainutlaatuisen osakesäästöohjelmamme avulla. Henkilöstöstämme 85 % on osakkeenomistajia ja siksi olemmekin CGI Partnereita.

Meillä työ joustaa, kun elämäntilanteesi sitä vaatii. Pidämme huolta sinusta ja hyvinvoinnistasi monipuolisin henkilöstöeduin ja tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutuksen, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään. Osallistumalla CGI:n hyvinvointiyhteisöjen toimintaan pääset myös tutustumaan työkavereihin eri puolilta taloa yhteisten harrastusten parissa.

Tutustu meihin lisää yrityskohtaisesta työehtosopimuksestamme!

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Tuomas Kauppinen numerosta +358 400 475 442.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Toivomme saavamme hakemuksesi 15.04.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja etenemme rekrytointiprosessissa kuitenkin jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa siis lähettää vaikka heti!

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

CGI Ura

Facebook,

Instagram,

LinkedIn,

X,

YouTube

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti