Skip to main content

Ohjaaja keikkatöihin, Koti Ahomansikka

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kehitysvammaisten asiakkaiden parissa?

Haemme nyt Koti Ahomansikkaan keikkatyöntekijöitä. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai alan opiskelija - lue lisää alta ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Koti Ahomansikka työpaikkana

Koti Ahomansikka on 22 kehitysvammaiselle suunnattu aktiivisen arjen omaava koti. Kodissa on 15 autetun asumisen asukaspaikka ja erillisessä ryhmäkodissa on 7 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Viikoittaiset toiminnat suunnitellaan lauantaisin asukaspalavereissa. Yksikkömme tilat ovat tilavat ja modernit, jossa viihdymme hyvin. Talostamme löytyy löhöily nurkkauksia, missä vietämme rentouttavaa aikaa asukkaidemme kanssa. Tutustu tiloihimme tästä.

Työpäiväsi Koti Ahomansikassa

Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen ohjaavaa että hoidollista työtä. Hoitajana vastuullisesi kuuluu lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelut ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa ja muissa asioinneissa avustaminen (mm. kaupassa käynti).

Työ on 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Parasta työssä on sen vaihtelevuus ja erilaisten asiakkaiden kohtaaminen. Meillä sinä saat mitä mahtavimmat työkaverit, asukkaat sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta kehitysvammaisten parissa.

Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat. Käytössämme on sijaishallintajärjestelmä, jonka avulla pääset vastaanottamaan työvuoroja kätevästi mobiilisovelluksella.

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

    Haluamme kuulla sinusta lisää, mikäli sinulla on:

    -sote-alan tutkinto tai riittävästi suoritettuja opintoja (min. 60 osp/op.)
    -tartuntatautilain mukainen rokotussuoja
    -hygieniapassi
    -aikaisempaa kokemusta perushoidosta
    -itsenäinen ja innokas työote sekä halua oppia uutta

      Aiempi työkokemus kehitysvammaisista ei ole välttämätöntä vaan tärkeintä on kiinnostus kehitysvammatyöhön ja sen kehittämistä kohtaan. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen.

      Heräsikö kysyttävää?

      Juttelen mielelläni kanssasi lisää, joten jätähän hakemuksesi vastaamalla muutamaan monivalinta kysymykseen 8.2. mennessä tai ole suoraan yhteydessä vs. yksikönpäällikköön Mia Lehtoon, puh. 050 3372 125, [email protected] tai rekrytointiasiantuntija Fanni Heteahoon [email protected]!

      Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan – sovimme uuden työn aloituksesta heti, sopivien henkilöiden löydettyä.

      Lue meistä lisää työnantajana täältä.
      Hoitokoti Ahomansikan toimintaan ja arkeen voit tutustua täällä.
      Kurkkaa Instagramista millaista on olla #töissäesperillä.


      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.  

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Ohjaaja keikkatöihin, Koti Ahomansikka

      Espoo
      Osa-aikainen ja tuntityö

      Julkaistu 09.02.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti