Skip to main content

Ohjaaja, Koti Jukola

Sopeudutko helposti erilaisiin tilanteisiin ja oletko avoin oppimaan uutta kehitysvammatyöstä?

Haemme nyt Koti Jukolaan ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2024 saakka. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä? 

Alkuun vähän meistä. Koti Jukola on 15 paikkainen yksikkö joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä nuorille aikuisille ja aikuisille kehitysvammaisille. Jukolan asukkailla on erityistuen tarpeita psyykkisellä, fyysisellä tai sosiaalisella alueella, kuten autismia, aistihäiriöitä tai kehitys- ja monivammaisuutta. Asukkaita tuetaan mahdollisimman itsenäiseen ja omatoimiseen arkeen asukkaan yksilöllinen tuen tarve huomioiden.

Tutustu kotimme arkeen Instagramissa @esperi_jukola 

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen sekä ohjaavaa että hoidollista työtä. Ohjaajana vastuullisesi kuuluu osaamisesi huomioiden lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa ja muissa asioinneissa avustaminen (mm. kaupassa käynti). Edellä mainittujen tehtävien lisäksi edistät asukkaidemme itsenäisyyttä ja elämänlaatua sekä teet tiivistä yhteistyötä moniammatillisen tiimin kanssa.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan, sairaanhoitajan, sosionomin tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen kehitysvammatyöstä ja suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. 

   • Tehtävä määräaikainen 31.12.2024 asti. Työ on  3-vuorotyötä ja voimme sopia kanssasi aloitus ajankohdasta. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. vammaisalan
    ammattitutkinto).

    Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 29.2. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Klaus Leppiaho, p. 040 184 2050, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

     Tutustu Koti Jukolan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Ohjaaja, Koti Jukola

     97700 Ranua
     Määräaikainen ja projektityö
     Ei työkokemusta
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 19.02.2024

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti