Skip to main content

Ohjaajia kesätöihin, Koti Onnela

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Koti Onnelaan ohjaajia sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Koti Onnela tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ja yhteisöllistä asumista yhteensä 42 mielenterveyskuntoutujalle Outokummussa. Onnelassa turvallinen ja omatoimisuutta edistävä virikkeellinen ympäristö luo hyvän perustan kuntoutukselle. Lähellä olevat palvelut mahdollistavat myös omatoimisen omien asioiden hoidon. 

Tarvittaessa tietenkin asukas saa myös henkilökunnan apua ja tukea asiointiin. Onnelassa ollaan lähellä luontoa, keväisiin askareisiin kuuluu myös oman kasvimaan laitto. Puutarhanhoito, marjastus ja sienestys tarjoavat terapeuttista tekemistä.

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Ohjaajana tuet asiakkaita arjen askareissa asukkaiden tarpeiden mukaisesti. Työpäiväsi koostuvat pitkälti ohjaus- ja hoitotyöstä, omaisyhteistyöstä, lääkehoidosta sekä ulkoilun ja harrastetoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassi, voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen ja ajokortin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

  • Sijaisuus ajoittuu kesä-elokuun välille ja työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Voimme sopia kanssasi työsuhteen kestosta ja luonteesta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Rami-Matti Rinkinen p. 040 025 2549, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Koti Onnelan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Ohjaajia kesätöihin, Koti Onnela

    83500 Outokumpu
    Määräaikainen ja projektityö
    Ei työkokemusta
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 01.04.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti