Skip to main content

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Lintumäki

Hei sairaanhoitaja! Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa ja saada kokemusta esihenkilötyöstä?

Haemme nyt Hoivakoti Lintumäkeen sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään sisältyy myös tiimivastaavan sijaisena toimimista. Lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Hoivakoti Lintumäki työpaikkana

Hoivakoti Lintumäki tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä Hämeenlinnassa. Hoitoperiaatteena on tarjota asukkaille turvallista hoivaa ja monipuolista toimintaa, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Lintumäessä sinua odottaa mukava työyhteisö, joka ottaa uudet työntekijät aina avosylin vastaan. Työyhteisössä puhalletaan yhteen hiileen ja kaikki auttavat kaikkia pyytämättäkin. Lintumäessä työntekijöiden mielestä parasta mukavan työporukan lisäksi on työn joustavuus sekä se, että saa olla täysin oma itsensä. Lintumäessä kaikkia kohdellaan tasavertaisina työyhteisön jäseninä ja kaikilla on vapaus tehdä työtä omaa persoonaansa ja vahvuuksiaan hyödyntäen.

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_lintumaki

Työpäiväsi sairaanhoitajana Lintumäessä

Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sairaanhoidollisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö.

Sairaanhoitajan tehtävien lisäksi toimit osan aikaa tiimivastaavan sijaisena, jolloin osallistut toiminnan kehittämiseen yhdessä yksikönjohtajan ja muun henkilökunnan kanssa. Toimit talon hengen luojana ja kannustat työntekijöitä tiimityöhön sekä avustat yksikönjohtajaa yksikön arjen organisoinnissa. 

Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

  Palkka

  Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrybonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta) sekä määräaikaisesti tiimivastaava-lisää 150€/kk sijaisuuden ajan.

   Mitä me tarjoamme sinulle? 

   Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

   Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

   Mikäli sinulta löytyy sairaanhoitajan tutkinto tai loppuvaiheen alan opintoja, lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

   Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 12.6.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

   Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Jenna Kokkala, 040 486 3870, [email protected].

   Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

   Tutustu Hoivakoti Lintumäen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Sairaanhoitaja, Hoivakoti Lintumäki

   Hämeenlinna
   Hämeenlinna
   Vakituinen
   Alempi korkeakoulututkinto

   Julkaistu 26.05.2023

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti