Skip to main content

Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Kanavanranta

Hei sairaanhoitaja! Haluatko kerryttää arvokasta esihenkilökokemusta tiimivastaavan roolissa?

Haemme nyt Hoivakoti Kanavanrantaan yhteisölliseen asumiseen tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Kanavanranta työpaikkana

Hoivakoti Kanavanranta on ikäihmisten yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 42 asukkaalle ja yhteisöllistä asumista 19 asukkaalle. Meillä sinua odottaa mielenkiintoinen ja antoisa tehtäväkokonaisuus kauniissa ja kodikkaissa työtiloissa.

Yhteisöllinen asuminen on hyvinvointialueen järjestämää asumista turvallisissa ja yhteisöllisissä asuinympäristöissä. Asukkailla on omat asunnot, joihin järjestetään sosiaalista kanssakäymistä edistävää toimintaa ja palveluja yksilöllisen tarpeen mukaan. Päivittäisissä toiminnoissa voi saada ohjausta ja apua asiakassuunnitelman mukaisesti. Asiakkaat voivat osallistua oman toimintakykynsä mukaisesti jokapäiväisiin askareisiin, kodinhoitoon, yhteisölliseen toimintaan ja harrastuksiin. 

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_kanavanranta

    Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä

    Tiimivastaava-sairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluu vastata yksikön sairaanhoidollisten asioiden toteutumisesta sekä lääkehoidosta. RAI- ja validaatio-osaaminen korostuu tiimivastaava-sairaanhoitajan työtehtävässä. 

    Lisäksi toimit tarvittaessa yksikönjohtajan sijaisena sekä työparina arjen hoitotyön organisoinnissa ja laadukkaan palvelun toteutumisen varmistamisessa. Kohtaat asukkaat lämmöllä ja ystävällisyydellä, puhallat tiimin kanssa yhteen hiileen ja kehität hoivakodin arkea niin, että se olisi asukkaille paras paikka elää ja työntekijöille työskennellä. Huomiomme tehtäväkuvassa sinun vahvuutesi ja kiinnostuksesi.

    Tehtävä on vakituinen ja työ on 2- vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! 

    Tehtävässä edellytämme

    •  sairaanhoitajan tutkintoa 
    •  voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
    • B1-tason suomen kielen taitoa 
    • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

    Eduksi katsomme kotihoidon työkokemuksen. 

    Palkka

    Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 150€/kk tehtäväkohtaista lisää.

      Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

      Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). 

      Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

        Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi! 

        Jätä hakemuksesi 15.6. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

        Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Mira-Susanna Uitto, 050-4771049, [email protected].

        Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

        Tutustu Hoivakoti Kanavarannan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

        Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

        Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

        Esperi Care vaikuttavuus

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

        Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
        Upright data for Esperi Care

        Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

        Mikä vaikuttavuusprofiili?

        Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

        Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Kanavanranta

        37500 Lempäälä
        37500 Lempäälä
        Vakituinen
        Alempi korkeakoulututkinto

        Julkaistu 12.06.2024

        Yrityksen liikevaihto: 
        Yli 100 000 000 €
        Yrityksen koko: 
        Yli 1000 henkilöä
        Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti