Skip to main content

Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Koti Kasperi

Hei sairaanhoitaja! Haluatko kerryttää arvokasta esihenkilökokemusta tiimivastaavan roolissa?

Haemme nyt Koti Kasperiin tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Koti Kasperi työpaikkana

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä 14 kehitysvammaiselle. Meidän asukkaina on lapsia ja nuoria, jotka asuvat omissa pienryhmäkodeissa. Vakituisen asumispalvelun lisäksi tarjoamme myös tilapäishoitoa lapsille ja nuorille.

Kotimme tarjoaa turvallisen ja virikkeellisen ympäristön kasvaa ja kehittyä. Työskentelemme yksilökeskeisen elämänsuunnittelun mukaisesti, jotta asukkaamme saavat itse päättää oman elämänsä sisällöstä. Tutustu yksilökeskeiseen elämänsuunnitteluun täältä. Voit tutustua meihin enemmän Instagramissa: @esperi_kasperi.

  Työpäiväsi meillä

  Tiimivastaava-sairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen muulle tiimille, lääkehoidosta vastaaminen, tiivis yhteistyö omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä ennen kaikkea asukkaiden asioista perillä oleminen ja heidän toimintakykynsä tukeminen elämän eri osa-alueilla. Osallistut myös aktiivisesti hoitotyön kehittämiseen yhdessä tiimimme kanssa ja toimit yksikönpäällikkö Jenninan työparina.

   Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä tai 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Tehtävässä edellytämme

    • sairaanhoitajan tutkintoa
    • voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
    • B1-tason suomen kielen taitoa
    • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen vammaistyöstä ja vammaistyöhön suuntautumisen opinnoissa 
    • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa vammaisalan ammattitutkinto ja tarjoamme myös laajasti muita koulutuksia mm. nepsy ja autismikirjon saralla.  

      Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

      Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

      Jätä hakemuksesi 31.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Jennina Moisio p. 050 476 9423, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

      Tutustu Koti Kasperin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Koti Kasperi

      Rovaniemi
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 13.06.2024

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti