Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön, Villa Niemi, Kuusamakoti

Hei psykiatrinen sairaanhoitaja! Oletko innostunut prosessien kehittämisestä ja tiimin ohjaamisesta?

Haemme nyt Villa Niemen Kuusamakotiin tiimivastaavaa-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Villa Niemi on lämminhenkinen kahden yksikön talo Nokialla Pitkäniemen alueella. Kuusamakoti tarjoaa asumispalveluita aikuisille ja ikääntyneille mielenterveyskuntoutujille sekä vaativahoitoisille mielenterveysasiakkaille. Villa Niemi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi Tampereelta, kuljit töihin sitten omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. 

"Tuleva tiimisi on aivan ihana ja uudet tyypit otetaan avoimin mielin vastaan. Joustamme tiimissämme molemmin puolin ja varmistamme, että kaikki tulevat kuulluksi. Meillä pääset vaikuttamaan työaikoihin ja työnkuvaan. Mikäli prosessien kehittäminen ja laadukas hoitotyö on erityisen lähellä sydäntäsi, voisit olla etsimäni tiimivastaava!"- Sini, Kuusamakodin yksikönpäällikkö.

  Työpäiväsi tiimivastaavana meillä

  Tehtävä tarjoaa sinulle laajan ja monipuolisen roolin lähiesihenkilönä mielenterveyskuntoutujien parissa. Toimit tiimimme sairaanhoidollisena asiantuntijana ja olet aktiivisesti mukana asiakkaiden arjessa, tukien heidän toimintakykyään. Tehtäviisi sisältyy monipuolinen hoitotyö, terveydentilan seuranta sekä vastuu yksikön lääkehoidosta. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä lääkäreiden, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Osallistut myös aktiivisesti hoitotyön kehittämiseen yhdessä tiimimme kanssa ja toimit yksikönpäällikön Sinin työparina.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen esihenkilötyöstä ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa tehtävästä työstä. 

   • Tehtävä on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Työsuhteen aloitus ajankohdasta voimme sopia kanssasi.

   Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

   Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€) sekä tiimivastaava-lisää 150€/kk.

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

      Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja
     tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta. Meillä
     voit opiskella esim. lähiesimiestyön ammattitutkinnon oppisopimuksella.

     Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 15.4. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Sini Lehtinen, p. 050 408 6368, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

      #haehelposti

      Tutustu Villa Niemen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön, Villa Niemi, Kuusamakoti

      37100 Nokia
      Vakituinen
      Alempi korkeakoulututkinto

      Julkaistu 16.04.2024

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä

      Samankaltaisia työpaikkoja

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti