Skip to main content

Tukityöntekijä kesätöihin, Hoivakoti Lehmusrinne

Haluatko olla tukemassa ikäihmisten hyvinvointia avustavien tehtävien parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Lehmusrinteeseen tukityöntekijää sijaisuuteen kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Lehmusrinne on toukokuussa 2023 valmistunut 60-paikkainen koti ikäihmisille. Lehmusrinne sijaitsee kiven heiton päässä Joensuusta, Lehmon palloilukentän vieressä. Uudet tilat tarjoavat laadukkaat puitteet ikäihmisten asukaslähtöisen hoivatyön toteutumiselle. Työskentelemme asukkaiden kodissa tarjoten heille asukaslähtöisen ja elämänmakuisen arjen.

  Työpäiväsi tukityöntekijänä meillä

  Tukityöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työpäivääsi kuuluu mm.:

  • keittiötyötä (aterioiden lämmittäminen, tarjolle valmistelu, tiskit, keittiön siisteydestä huolehtiminen)
  • pyykkihuoltoa (asukkaiden vaatehuolto, henkilöstön vaatehuolto, liinavaatekuormien purkaminen) sekä
  • muita avustavia tehtäviä tilanteen mukaan kuten ympäristön viihtyisyydestä huolehtimista sekä asukkaiden ruokailussa avustamista.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla hygieniapassi ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Työ on päivätyötä arkisin ja viikonloppuisin. Tarkemmasta sijaisuuden ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi erikseen!  

  Palkka

  Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 105,67€/kk (huom. osa-aikaisille työntekijöille lisä maksetaan suhteessa työaikaan). 

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Minna Lähteenmäki, 050 347 1748, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Hoivakoti Lehmusrinteen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Tukityöntekijä kesätöihin, Hoivakoti Lehmusrinne

    80710 Kontiolahti
    80710 Kontiolahti
    Määräaikainen ja projektityö
    Muu koulutustaso

    Julkaistu 16.02.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti