Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tukityöntekijä, Seinäjoki

Haluatko olla osaltasi mahdollistamassa ikäihmisille onnellisen arjen?

Haemme nyt tukityöntekijää työskentelemään kahteen Seinäjoen yksiköömme vakituiseen työsuhteeseen, osa-aikatyöhön. 

Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Tarjoamme Seinäjoella ikäihmisille asumispalveluita kahdessa viihtyisässä hoivakodissa – Hoivakoti Kärjenpuistossa ja Hoivakoti Teponkartanossa. Haemme nyt yhteisellä hakuprosessilla yhtä tukityöntekijää toimimaan näihin kahteen yksikköömme. Pääset työssäsi osaksi molempien hoivakotien arkea, sillä työtunnit jakautuvat kumpaankin yksikköön.

 Hoivakoti Kärjenpuisto tarjoaa kodinomaista asumista 26 ikäihmiselle. Toiminnan lähtökohtana on osallistava ja kuntouttava työote. Suosikkihetkiämme ovat mm. musiikkihetket, eläinvierailijat, ulkoilu, kasvien hoito sekä erilaiset hemmotteluhetket. Hoivakoti Teponkartanossa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Teponkartanossa asukkaista huolehtii ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilökunta. Meillä sinua odottaa työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

  Työpäiväsi tukityöntekijänä meillä

  Tukityöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi asukkaiden arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työpäivääsi kuuluu mm. keittiötöitä ja leipomista, pyykkihuoltoa sekä muita yksikön avustavia tehtäviä, kuten ympäristön viihtyisyydestä huolehtimista ja pieniä siivoustehtäviä. 

   Tehtävässä ei vaadita koulutusta, mutta edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. 

   • Etsimme tukityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen, osa-aikatyöhön. Tuntimäärä on 50-100 tuntia kolmen viikon jaksolla ja tunnit jakautuvat kumpaankin hoivakotiin. Työtunnit sijoittuvat kello 8-16 välille, vaihdellen eri viikonpäivinä maanantaista sunnuntaihin. Tehtävän aloitus on 8.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 15.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hoivakoti Kärjenpuiston yksikönjohtaja Anne Harjula, p. 050 328 6762, [email protected] sekä Hoivakoti Teponkartanon yksikönpäällikkö Anu Kallio, p. 050 314 0542, [email protected]

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Tukityöntekijä, Seinäjoki

      Seinäjoki
      Seinäjoki
      Seinäjoki
      Vakituinen
      Muu koulutustaso

      Julkaistu 01.12.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti