Skip to main content

Yksikönpäällikkö, Koti Vuokatti

Haluatko olla mukana rakentamassa ja kehittämässä uuden yksikkömme toimintaa? Onko kehitysvammaisten hyvinvoinnin tukeminen ja esihenkilönä toimiminen sinun juttusi?

Haemme nyt yksikönpäällikköä Koti Vuokattiin, joka on uusi ensi alkuvuonna avattava yksikkömme Sotkamossa. Lue lisää tehtävästä ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Koti Vuokatti työpaikkana

Koti Vuokatissa on 16 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa ja 6 asuntoa kevyempää tukea tarvitseville. Kaikkea toimintaamme ohjaa asukkaitamme arvostava ja osallistava työote. Koti sijaitsee upeissa Vuokatin maisemissa, rauhallisella omakotialueella luonnon ääressä.

Uusi yksikkö avataan maaliskuussa 2024! Pääset luomaan sinun näköisesi työpaikan ja suunnittelemaan yksikön toimintatapoja alusta pitäen. Saat tueksesi toisen yksikönpäällikön ja aluepäällikön, joka on apunasi uuden yksikön käynnistämisessä. 

Työpäiväsi yksikönpäällikkönä

Yksikönpäällikkönä tehtävänäsi on yksikön vastuuhenkilönä ja tiimisi esihenkilönä toimiminen. Vastaat yksikön eri osa-alueiden kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa sekä hallinnollisten tehtävien hoitamisesta (mm. työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi, sijaishankinta, laskutus). Toimit myös itse mukana asiakastyössä määritellyn työajan mukaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö omaisten, oppilaitosten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja meneviä ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Toivomme, että sitoudut kehittämään yksilökeskeistä elämänsuunnittelu toimintatapaamme entistä vaikuttavammaksi.

Tehtävä on kokoaikainen vakituinen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan joulu-tammikuussa ja yksikkö avataan alustavan suunnitelman mukaan maaliskuussa 2024. Pääset siis perehtymään tehtävään hyvissä ajoin ennen yksikön avaamista ja olemaan mukana yksikön rekrytoinneissa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

 • sosiaali- ja terveysalan AMK-tason pätevyyden (esim. sairaanhoitaja, geronomi, sosionomi)
 • vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista esimiestehtävistä sekä kehitysvammatyöstä
 • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja priorisointikykyä sekä
 • ratkaisukeskeistä otetta työntekoon
 • kiinnostusta uuden yksikön toimintatapojen luomiseen ja kehittämiseen.

  Mitä me tarjoamme sinulle?

  Mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävänkuvan, jossa pääset vaikuttamaan uuden yksikön toimintaan ja kehittämään laaja-alaisesti omaa osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja tukenasi toimii oma esihenkilösi, kollegat sekä eri organisaation tukifunktiot, joilta saat apua aina tarvittaessa. Tarjoamme myös mahdollisuuden opiskella johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon työn ohella!

  Työntekijänämme saat käyttöösi laajan työterveyshuollon Mehiläisessä, Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, Mentra by SATS-palvelun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista.

  Miltä kuulostaa, olisiko tässä sinun tuleva työpaikkasi?


  Lähetä meille hakemuksesi 30.9. mennessä ja kerro meille, millaista kokemusta sinulta löytyy. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mervi Lind, 050 448 5061, [email protected]

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Yksikönpäällikkö, Koti Vuokatti

  88600 Sotkamo
  Kokopäiväinen
  3 - 5 vuotta
  Alempi korkeakoulututkinto

  Julkaistu 01.10.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Yrityksen koko: 
  Yli 1000 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti