Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitaja kesätöihin, Koti Päivölä-Peltola

Hei hoitaja! Onko sinulla kesätyösuunnitelmat vielä auki? Tule viettämään merkityksellinen kesä ihanien asukkaidemme kanssa ❤

Haemme nyt Koti Päivölä-Peltolaan vielä yhtä hoitajaa sijaisuuteen kesän ajalle. Lue lisää alta ja tule viettämään kesää kanssamme!

Koti Päivölä-Peltola työpaikkana

Esperi Koti Päivölä-Peltola tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja kotiin tehtäviä tukikäyntejä mielenterveyskuntoutujille sekä sosiaalisesti syrjäytyneille henkilöille kauniissa miljöössä Karstulassa. Kuntouttava toiminta perustuu yhteisöhoidon periaatteeseen, joka tarkoittaa yhteistyötä, avointa keskustelua ja keskinäistä vastuunottoa. Jokaisen asukkaan oma mielipide on tärkeä. Arjen taitoja ja toimimista harjoitellaan yhdessä ja asukkailla on mahdollisuus harrastaa ja osallistua hoitokodin aktiviteetteihin. Jokaisella asukkaalla on käytössään tilava huone ja kodikkaat yhteistilat. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa ulkoilun ja harrastamisen. 

Työpäiväsi kesätyöntekijänä meillä

Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen ohjaavaa ja hoidollista työtä. Hoitajana osaamiseesi perustuen vastuullisesi kuuluu lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa. 

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla työnkuvassa vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta sovimme kanssasi. Työ on tuntityötä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto tai alan opintoja, voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi mielenterveyskuntoutujien parissa!

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen, aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Jäikö kysyttävää? Olethan reippaasti yhteydessä suoraan minuun yksikönpäällikkö Salla Vahvaselkään, puh. 050 4758189, [email protected].

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista, millaista on olla #töissäesperillä

Tutustu Hoitokoti Päivölä-Peltolaan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hoitaja kesätöihin, Koti Päivölä-Peltola

43500 Karstula
43500 Karstula
Määräaikainen ja projektityö
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti