Skip to main content

Hoitaja, Koti Ventusranta

Hei hoitaja! Haluatko työskennellä päihde-,peli-tai muista riippuvuuksista kuntoutuvien asiakkaiden parissa?

Haemme nyt Ventusrantaan ja sen kahteen lähiyksikköön hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi meidän lämminhenkistä työporukkaa! Lue lisää ja hae helposti!

Ventusranta

Ventusrannan laitoskuntoutus on tarkoitettu niille päihde-, peli- tai muista riippuvuuksista kärsiville, joille vieroitushoito tai avokuntoutuksen palvelut eivät ole riittäviä. Kuntoutusta annetaan täysi-ikäisille yksilöasiakkaille sekä lisäksi perheille perhekuntoutuksen muodossa.

Hermanni

Esperi Koti Hermanni tuottaa asumispalvelua syrjäytyneille ja syrjäytymisuhan alla oleville päihdeongelmaisille, vankilasta vapautuville sekä mielenterveyskuntoutujille. Hermanni tarjoaa päihteettömän ympäristön elämiseen sekä riippuvuuksista kuntoutumiseen.

Järvituuli

Esperi Koti Järvituuli tuottaa tuettua asumista erilaisista riippuvuuksista kuntoutuville. Tuetun asumisen palvelu tarjoaa tukea kerrallaan enintään kuudelle kuntoutujalle. Palvelu on tarkoitettu täysi-ikäisille, joilla on vahva halu ja tavoite kuntoutua riippuvuuksista raittiuteen. Järvituuli on päihteetön ja sen toimintaa ohjaavat järjestyssäännöt.

Työpäiväsi kodeissa

Työpäiväsi koostuvat asiakkaiden kuntoutuksen seuraamisesta ja tukemisesta kuntoutussuunnitelman mukaisesti. Toiminnan tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen muutoksessa kohti päihde- ja peliriippuvuuksista vapaata elämäntapaa. Yksikkömme tarjoaa kuntoutujalle polun kohti itsenäistä elämää aina laitoskuntoutuksesta päivätoimintaan. Asiakassuhteet ovat pitkiä, pääset kulkemaan asiakkaan rinnalla ja kokemaan oman työn arvokkuuden. Pohdimme yhdessä tarkemmat työtehtäväsi hieman koulutuksesi ja mielenkiintosi mukaan.

    Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään tarpeen mukaan vaihdellen kaikissa kolmessa eri yksikössä. Työsopimus on vakituinen ja tuntityötä. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

      Mitä me tarjoamme sinulle? 

      • Esperi haluaa tukea ammattiosaamisen syventämistä mahdollistamalla ammattitutkinnon opiskelun työajalla. Yhteistyössä Omnian kanssa olemme suunnitelleet ja räätälöineet meidän tarpeisiimme mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon, johon kannustamme työntekijöitämme hakemaan. Syksyllä 2023 alkaa seuraava ryhmä.
      • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
      • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 
      • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

      Haluamme kuulla sinusta lisää mikäli sinulla on:

      • sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto
      • ajokortti
      • tartuntatautilain mukainen rokotussuoja
      • voimassa oleva hygieniapassi ja lääkehoidon koulutus
      • hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot

      Hae tehtävää 30.6 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan – sovimme uuden työn aloituksesta heti sopivan henkilön löydettyä.

      Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja antaa mielellään Yksikönpäällikkö Pauliina Hansen
      puh. 050 428 5795, [email protected].

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.
      Lue lisää kodeista Ventusranta, Hermanni ja Järvituuli

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Hoitaja, Koti Ventusranta

      68500 Kruunupyy
      Osa-aikainen ja tuntityö
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 05.06.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti