Skip to main content

Hoitoalan osaajia, Mikkeli

 Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Etsitkö merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Mikkelissä sijaitsevaan Hoivakoti Lounatuuleen hoitajia vakituiseen työsuhteeseen. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija.

Kuulemme mielellämme millaisesta työstä olet kiinnostunut, joten laita hakemuksesi helposti linkin kautta niin olemme sinuun yhteydessä!

Hoivakoti Lounatuuli työpaikkana 

Hoivakoti Lounatuuli on viihtyisä ikäihmisten hoivakoti Mikkelissä, joka tarjoaa kodin yhteensä 42 asukkaalle. Lounatuulessa asukaslähtöisyyttä ja itsemääräämisoikeuden kunnioittamista korostetaan kaikessa tekemisessä ja asukkaille tarjotaan aktiivinen ja mielekäs arki vastaamalla jokaisen asukkaan kiinnostuksen kohteisiin. Lounatuulen työyhteisössä vallitsee positiivinen ilmapiiri ja hyvää yhteishenkeä pidetään yllä avoimella keskustelukulttuurilla.

Työpäiväsi hoitajana meillä 

Hoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu koulutuksestasi riippuen asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen sekä avustavat työt. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä ja työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

Palkka

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle vakituisena lähihoitajana 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€) ja vakituisena sairaanhoitajana 2000€ rekrybonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

    Mitä me tarjoamme sinulle? 

    • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). 
    • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
    • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. 
    • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

    Mikäli sinulla on lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto/alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut tehtävästä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

    Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 31.3. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja lähdemme kartoittamaan sinulle sopivaa tehtävää meiltä.

    Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointitiimiltämme osoitteesta: [email protected]

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Hoivakoti Lounatuulen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti