Skip to main content

Ohjaaja, Koti Sointu

Hei sote-alan ammattilainen❤ Koetko vammaistyön sekä mielenterveys-ja päihdetyön omaksesi? Meillä pääset yhdistämään nämä kaksi mielenkiintoista osaamisalaa omassa työssäsi!

Haemme nyt Koti Sointuun ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen - lue lisää alta ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Koti Sointu työpaikkana

Koti Sointu on Helsingin Kannelmäessä hyvien yhteyksien lähellä sijaitseva pieni hoitokoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista eri tavoin vammautuneille aikuisille. Vammautuminen on tapahtunut esimerkiksi onnettomuuden tai neurologisen sairauden myötä. Tutustu meidän ihanaan ja menevään arkeen tästä. Meillä kehitysehdotukset otetaan aina huomioon ja pienessä yksikössä sinun on helppo vaikuttaa arjen tekemiseen!

Työpäiväsi Soinnussa

Meillä pääset tekemään työtä niin aikuissosiaalityön, vammaistyön, mielenterveys- ja päihdetyön sekä kuntoutuksen saralla. Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen sekä ohjaus arjen toiminnoissa kuntouttavalla työotteella. Asukkaiden alentuneen toimintakyvyn vuoksi työsi sisältää myös perushoitoa ja työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä lähihoitajien, sosionomien ja hoiva-avustajien kanssa. Kokemuksesta aikuissosiaalityön parissa on ehdottomasti hyötyä. 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään pääasiassa 2-vuorossa, mutta kuuntelemme myös toiveitasi! Aloitus mahdollisimman pian tai sovittuna ajankohtana. 

Palkkaus

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tässä tehtävässä on käytössä rekrybonus, joka tarkoittaa sitä että normaalin palkan lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€)!

    Mitä me tarjoamme sinulle? 

    • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta.
    • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
    • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by Sats -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 
    • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

    Mikäli sinulla on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi), voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut tehtävästä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

    Juttelen mielelläni lisää kanssasi työskentelystä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta 30.6 mennessä.

    Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

    Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mia Lehto, puh. 050 337 2125, tai sähköpostitse [email protected].

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.
    Tutustu Koti Soinnun toimintaan ja työyhteisöön tästä.
    Kurkkaa Instagramista millaista on olla #töissäesperillä

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti