Skip to main content

Ohjaajia keikkatöihin, Koti Kevätportti

Koetko kehitysvammatyön omaksesi? Etsitkö lisätienestiä tekemällä ylimääräisiä vuoroja?

Haemme nyt Koti Kevätporttiin ohjaajia keikkatöihin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Kevätportti on lämminhenkinen kodinomainen yksikkö Vennivaarassa. Kevätportti tarjoaa kodin viidelletoista kehitysvammaiselle sekä erityistä tukea tarvitsevalle nuorille aikuisille. Yksikkömme sijaistee mukavalla asuinalueella bussiyhteyksien varrella.

Koemme tärkeäksi, että voimme tarjota asukkaillemme turvallisen arjen ja virikkeellisen ympäristön. Kommunikaation tukeminen, omatoimisuuden edistäminen, suunnitelmallinen vapaa-aika sekä sujuva arki ovat tärkeimpiä tavoitteitamme. 

Lue Kevätportin työntekijän uratarina tästä.
Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_kevatportti.

  Työpäiväsi keikkatyöntekijänä meillä

  Ohjaajana työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen sekä ohjaavaa että hoidollista työtä. Avustat asukkaitamme päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan, sairaanhoitajan, sosionomin tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (2/3), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote ,mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

  • Työ on vuorotyötä ja halutessasi voit tehdä pelkkiä aamu-, ilta tai yövuoroja.  Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

   Keikkalaisena saat ottaa niin monta vuoroa tarjotuista vuoroista kun haluat.

   Palkan maksamme kahdesti kuukaudessa.

   Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille keikkatyöntekijäksi?

    Jätä hakemuksesi 29.2. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Marika Laitinen, p. 050 4082 087, [email protected] (arkisin klo 10-15).

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Tutustu Kevätportin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti