Skip to main content

Tukityöntekijä, Hoivakoti Omenapiha

Haluatko olla osaltasi mahdollistamassa ikäihmisille onnellisen ja elämänmakuisen arjen?

Haemme nyt Hoivakoti Omenapihaan tukityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Omenapiha työpaikkana

Omenapiha on 21 paikkainen hoivakoti, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Hoivakotia ympäröi kaunis puutarha ja koti on kauniisti ja viihtyisästi sisustettu. Ulkoilemme asukkaiden kanssa paljon ja elämä meillä on hyvässä ilmapiirissä yhdessä tekemistä. Meillä sinua odottaa työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Toivotamme aina uudet työntekijät lämpimästä tervetulleeksi!

Työpäiväsi tukityöntekijänä meillä

Tukityöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työpäivääsi kuuluu mm.:

  • keittiötyötä (aterioiden tarjolle valmistelu ja pois korjaaminen, tiskit, ateria- ja elintarvikekuormien purkaminen) 
  • pyykkihuoltoa sekä
  • muita tukipalvelutehtäviin kuuluvia askareita kuten ympäristön viihtyisyydestä huolehtiminen.

Haemme tukityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työ on osa-aikaista, 105h/3vk. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Mitä me tarjoamme sinulle?

    Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme heille hyvän perehdytyksen.

    Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Tehtävään ei vaadita koulutusta, mutta voimassa oleva hygieniapassi sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja tulee olla. Arvostamme positiivista asennetta sekä yhteistyötaitoja.

    Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (3.2. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Monika Engman, p. 050 454 8222, [email protected]

    Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Hoivakoti Omenapihan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Tukityöntekijä, Hoivakoti Omenapiha

    Tampere
    Kokopäiväinen

    Julkaistu 04.02.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti