Työelämä

Työelämä

Vaikka Suomessa halutaan usein ajatella, että vain pätevyydellä on merkitystä, tutkimusten mukaan lihavuus laskee työntekijän palkkaa.
Etätyöskentelyyn vaaditaan toimivia työtapoja, selkeää viestintää ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Jobly listasi 10 toimivaa vinkkiä, joiden avulla saat eniten irti etäpäivistä.
On olemassa tiettyjä yleistaitoja, jotka auttavat pärjäämään työelämässä – alalla kuin alalla.
Tilanne, jossa sinulle on tarjottu kahta työpaikkaa, siirtää päätösvallan työnantajilta sinulle. Valinta voi kuitenkin aiheuttaa päänvaivaa.
Harva meistä on neuvottelutilanteessa kuin kala vedessä, moni kokee esimerkiksi palkkaneuvottelun jopa ahdistavana keskusteluna.
Arvopohjainen työnhaku tarjoaa keinon nähdä, millaista maailmaa on rakentamassa tulevassa työpaikassaan.
Miksi hakea töitä kesällä? Listasimme viisi hyvää syytä, miksi töiden hakeminen kesällä kannattaa.
"Nyt kun olen itse siinä asemassa, että pystyn antamaan kunnon palautetta, haluan korjata itse hakijana kokemaani turhautumista", kertoo Teerenpelin toiminnanjohtaja Markus Honkanen.
Mitä tehdä, jos työtarjous kilahtaa sähköpostiin samalla, kun haastattelut muualle ovat vielä kesken tai haluat vielä katsella muita vaihtoehtoja?
Ensimmäisen kesätyön hakeminen voi tuntua haastavammalta kuin onkaan. Muista kuitenkin, että kaikki ovat joskus olleet samassa tilanteessa. Katso vinkit, joilla nappaat unelmiesi kesätyön!

Pages