Työnhakijoille

Työnhakijoille

Arvopohjainen työnhaku tarjoaa keinon nähdä, millaista maailmaa on rakentamassa tulevassa työpaikassaan.
Palautteen antamisesta kirjan kirjoittanut Mika Pesonen toteaa, että kehut eivät ole palautetta. Ne ovat kuitenkin portti oikealle palautteelle. Muta millaista hyvin annettu suora palaute sitten on?
Susanna Ahonen on vaihtanut vakituisen paikan useamman kerran määräaikaiseen työsuhteeseen. Ratkaisut ovat aina kääntyneet parhain päin, mutta mistä niihin vaadittu rohkeus kumpuaa?
Suvi Tuomikoski ei ole koskaan tiennyt, mitä haluaisi tehdä isona. Se on aiheuttanut piinaavaa ammattiahdistusta ja riittämättömyyden tunnetta.
Helsingin yliopiston uraohjaajat neuvovat opiskelijoita työhön ja uraan liittyvissä kysymyksissä. Monet opiskelijoiden huolista ovat samoja kuin muillakin työnhakijoilla.
Miksi hakea töitä kesällä? Listasimme viisi hyvää syytä, miksi töiden hakeminen kesällä kannattaa.
Useimpien työsuhteiden alussa on koeaika. Mutta miksi koeaikaa käytetään?
"Nyt kun olen itse siinä asemassa, että pystyn antamaan kunnon palautetta, haluan korjata itse hakijana kokemaani turhautumista", kertoo Teerenpelin toiminnanjohtaja Markus Honkanen.
Mitä tehdä, jos työtarjous kilahtaa sähköpostiin samalla, kun haastattelut muualle ovat vielä kesken tai haluat vielä katsella muita vaihtoehtoja?
Parhaimmat työllisyysnäkymät ovat Etelä- ja Itä-Suomessa.

Pages