Työnhakijoille

Työnhakijoille

Väestön vanhetessa myös ikäsyrjintä on vähentymään päin. Silti sitä koetaan edelleen. Joblyn kysely paljastaa, miten suomalaiset kokevat ikäsyrjintää työelämässä.
Rekrytoijat näkevät päivittäin työhakemuksissa kuluneita lauseita kuten ”Olen iloinen ja sosiaalinen” sekä ”Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa!”. Miten siis erottua joukosta?
Työnhaku takkuaa – vaikka kuinka lähettelisit työhakemuksia, saavat ne vain vähän vastakaikua, jos lainkaan. Tuttu tunne? Moni tuskailee tuloksettoman työnhaun kanssa.
Työsuhteen irtisanominen tarkoittaa ilmoitusta työsuhteen päättämisestä joko työnantajan tai työntekijän toimesta.
Vuoden pimeinä aikoina on pidettävä erityistä huolta omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan. Henkistä ja fyysistä väsymystä vastaan kannattaakin taistella erilaisin keinoin.
Työ ja työkulttuuri muuttuvat koko ajan yhä kiihtyvämmällä tahdilla.
Arvoristiriidat työpaikan kanssa saattavat katkeroittaa ja aiheuttaa sairauspoissaoloja.
Töissä vietetään paljon aikaa, joten sillä todella on merkitystä, minkälaisten ihmisten kanssa työskentelemme.
Vuodenvaihde on uusien alkujen aikaa. Alkuvuodesta avautuu myös paljon rekrytointeja, joten uusia työmahdollisuuksia kannattaa alkaa katsella ja samalla pohtia omaa työnhakustrategiaansa.
Karoliina Vettenniemi teki suunnanmuutoksen urallaan ja vaihtoi hoitoalalta Verohallintoon. Nyt hän työskentelee rekrytoijana ja kertoo, kuinka onnistua alanvaihdossa.

Pages