Uratarinat

Uratarinat

Timo Sivula, Keräilijä
Aiemmin poliisina ja sotilaana työskennellyt Mika Vainionpää kaataa työkseen puita kaupunkialueella. Nyt hän kertoo, mitä arboristin vaativaan ja mielenkiintoiseen ammattiin kuuluu.
Jonna Liukkonen piilotti stressin ja ahdistuksen vuosien ajan. Kun kasautunut kuormitus johti fyysisiin oireisiin, työkaverit ohjasivat hänet ammattiavun piiriin.
Matkaoppaat-sarjasta tuttu Anne-Mari Planting sai lopullisen sysäyksen vaihtaa alaa, kun korona ajoi hänen työnantajansa konkurssiin.
Karoliina Vettenniemi teki suunnanmuutoksen urallaan ja vaihtoi hoitoalalta Verohallintoon. Nyt hän työskentelee rekrytoijana ja kertoo, kuinka onnistua alanvaihdossa.
Niko Nokkanen, 21, ei uskonut pääsevänsä yläasteen jälkeen mihinkään kouluun. Lopulta hän löysi itsensä työharjoittelusta rahtilaivalla.
Susanna Ahonen on vaihtanut vakituisen paikan useamman kerran määräaikaiseen työsuhteeseen. Ratkaisut ovat aina kääntyneet parhain päin, mutta mistä niihin vaadittu rohkeus kumpuaa?
Suvi Tuomikoski ei ole koskaan tiennyt, mitä haluaisi tehdä isona. Se on aiheuttanut piinaavaa ammattiahdistusta ja riittämättömyyden tunnetta.