Työnhakuvinkit

Työnhakuvinkit

Moni tekee päätoimisen työn ohella sivutöitä. Niistä kertynyt kokemus voi olla kullanarvoista työnhaussa - siksi niistä kannattaa kertoa yhtä tarkasti kuin päätoimisista pesteistä.
Miten työhaastattelu sujuu etäyhteydellä? Lue vinkit, joiden avulla onnistut etähaastattelussa.
Kesätyö ulkomailla tarjoaa hyviä mahdollisuuksia nuorille ja aikuisille, jotka haluavat kehittää kielitaitoaan, kulttuurista ymmärrystään ja ammatillisia taitojaan.
Työnhakupalvelu Jobly testasi, kuinka hyvän työhakemuksen tekoäly osaa kirjoittaa. Lopputulos on varsin hyvä, mutta ei korvaa työnhakijan omaa kädenjälkeä täysin.
Yhdessä yleisimmistä työhaastattelukysymyksistä hakijalta kysytään hänen tulevaisuudennäkymistään. Lue miten kysymykseen kannattaa vastata, jotta jäät positiivisesti haastattelijan mieleen.
Jos ei ole pitkiin aikoihin hakenut töitä, voi alkuun pääseminen olla hankalaa. Kokosimme vinkit avuksesi.
Jos kiinnostavassa yrityksessä ei näytä juuri kyseisellä hetkellä olevan avoimia työpaikkoja, voit lähettää yritykseen avoimen työhakemuksen, jossa ilmaiset halusi työskennellä yrityksessä.
”Miksi haluat vaihtaa työpaikkaa?” tai jokin sen variaatioista on yksi yleisimmistä työhaastattelukysymyksistä, joita esitetään työpaikanvaihtajille.
Monesti työhaastattelun jälkeen saattaa tulla niin kutsuttu ”haastattelun jälkeinen morkkis”.
Jokainen työhaastattelussa käynyt on varmasti saanut heti haastattelun alkuun pyynnön kertoa itsestään vapaasti.

Pages