Videotaltiointi: Löydä työpaikkoja sosiaalisen median avulla

Viestintätoimisto Drama Queen Communicationsin online planner Miika Kuohuva oli Helsingin Alma-talolla järjestetyssä Rekryklubi-tapahtumassa puhumassa sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa.

Mietitkö, miten voisit paremmin hyödyntää sosiaalisen median kanavia työnhaussa? Miljoonat suomalaiset käyttävät sosiaalista mediaa päivittäin, joten luonnollisesti sitä käytetään myös työasioissa ja sen kautta etsitään myös työntekijöitä. Linkedin on nimenomaan tarkoitettu oman ammattiprofiilin ja asiantuntijuuden esille tuomiseen, mutta myös muissa some-kanavissa piilee mahdollisuuksia työpaikan löytämiseen ja oman henkilöbrändinsä kehittämiseen.

Viestintätoimisto Drama Queen Communicationsin online planner Miika Kuohuva oli Helsingin Alma-talolla järjestetyssä Rekryklubi-tapahtumassa puhumassa sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa. Puheenvuorossa kerrotaan käytännön vinkkejä, miten eri palveluissa tulet parhaiten esille työnhakijana ja miten työpaikkoja voi eri kanavista löytää. Kuohuva kertoo myös vinkkejä video-CV:n tekemisestä ja siitä, miten sitä kannattaa sosiaalisessa mediassa jakaa, jotta se tulee löydetyksi.

Katso videotaltiointi: Somen hyödyntäminen työnhaussa