Jobly pääsponsoriksi Magnet Awards -työnantajamielikuvakilpailuun

24. huhtikuuta 2024 järjestettävässä kilpailussa palkitaan vuoden 2023 merkittävimpiä tekoja ja EB-ammattilaisia.

Työnhakupalvelu Alma Jobly on Magnet Awards -työnantajamielikuvakilpailun uusi pääsponsori. 24. huhtikuuta 2024 järjestettävässä alan isoimmassa kilpailussa palkitaan vuoden 2023 merkittävimpiä tekoja ja EB-ammattilaisia.  

Kilpailu tarjoaa tunnustusta yrityksille, jotka ovat tehneet merkittävää työtä työnantajamielikuvansa kehittämisessä ja viestimisessä. Samalla se on myös mahdollisuus työnantajakuvasta vastaaville ammattilaisille osoittaa yrityksen budjettipäättäjille, kuinka tärkeää on investoida työnantajamielikuvaan.

Kilpailun pääsponsorina Alma Jobly haluaa olla mukana kehittämässä alan toimintaa. Jobly haluaa kannustaa sekä auttaa HR:n ja rekrytoinnin ammattilaisia kehittämään työnantajamielikuvan rakentamista sekä sen tehokasta markkinointia.

Sijoittaminen työnantajakuvan kehittämiseen ei ole ainoastaan hyvä käytäntö, vaan se on myös hyvää liiketoimintaa. Hyvä työnantajamaine pienentää rekrytointikuluja ja varmistaa hyvän sekä motivoituneen henkilöstön saatavuuden.

Ilmoittautuminen auki

Voittoa tavoittelematon Magnet Awards -kilpailu on lähtöisin Ruotsista ja Norjasta ja se järjestetään nyt toista kertaa Suomessa. 

Kilpailu tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen tilaisuuden verrata itseään muihin, jakaa parhaita käytäntöjä ja innovoida uusia tapoja parantaa omaa työnantajamielikuvaansa. Magnet Awards tuo esille yrityksiä ja ihmisiä, jotka ymmärtävät panostuksen ja pitkäjänteisen työn merkityksen. 

Ilmoittautuminen eri kategorioihin on nyt auki yrityksille ja ammattilaisille. Lue lisää 

 

Lue myös: Näin lisäät inklusiivisuutta ja monimuotoisuutta rekrytoinnissa – lue käytännön vinkit
Lue myös: Kuinka luoda hyvä palautekulttuuri työpaikalle?
Lue myös: Työnhakija ei enää nöyristele – ovatko CV:t ja hakemuskirjeet pian historiaa?