Compass Group Finland Oy artikkelit

Compass Group Finland Oy artikkelit

Culinary Cup -kilpailu tarjoaa Compass Groupin ravintoloiden työntekijöille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja saada palautetta työstään.
Rakastatko urheilu- ja musiikkitapahtumia? Olympiastadion tarjoaa ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana tuottamassa suurien tunteiden tilaisuuksia. Tapahtumapäällikkö Jani Immonen listaa syitä hakea mukaan.
Tu Dinh ehti tehdä työtään sairaalakeittiössä reilun vuoden, kun työnantaja jo palkitsi hänet juhlavassa gaalassa. Onnistumisen taustalla on paitsi kova työ, myös oman lauman ja esihenkilön vankkumaton tuki.
Compass Group palkitsi syksyllä työntekijänsä Be A Star -palkinnoilla seitsemässä eri kategoriassa. Rohkea uudistaja -palkinnon napannut ravintolapäällikkö Tuomas Järveläinen kertoo, millaista on työn arki palkintojen takana.
Compass Group palkitsi syksyllä työntekijänsä Be A Star -palkinnoilla seitsemässä eri kategoriassa. Vastuunoton suunnannäyttäjänä palkittu leipuri Jere Nummelin kertoo millaista on työn arki palkintojen takana.
Compass Groupilla uskotaan, että hyvä työpaikka rakentuu arjen pienistä teoista. Yksi esimerkki tästä on Fiilisvartti – luottamuksellinen keskustelu esihenkilön ja työntekijän välillä, joka järjestetään säännöllisesti kuuden viikon välein.
Vuoden 2024 Tähtilauma -palkinnon voittanut ravintola Tietoteknia osoittaa, kuinka vahva yhteishenki, rento ilmapiiri ja jokaisen vahvuuksien hyödyntäminen johtavat lauman menestykseen. Avoin palautekulttuuri ja työnantajan tuki luovat työyhteisön, johon on ilo tulla joka päivä.
Entisestä puusepästä huippukokiksi kasvanut Samuli Laine löysi Compass Groupin ravintoloista paitsi uuden ammatin, myös yhteisön, joka kulki mukana kaupungista toiseen ja keittiöstä olympialaisiin.