Työhyvinvointi

Työhyvinvointi

1637 katselua
Työuupumus voi johtaa myös fyysisiin oireisiin. Usein vasta toissijaiset oireet saavat ihmisen miettimään omaa jaksamistaan ja hakemaan apua.
809 katselua
Työn tuunaaminen on unohdettu keino lisätä työn imua. Se on kuitenkin yksi tehokkaimmista tavoista parantaa työhyvinvointia. Mikä parasta, se on mahdollista ihan kaikille.
758 katselua
Ikäsyrjintä on yksi isoimmista ikääntyvien kohtaamista haasteista työelämässä. MIELI ry:n asiantuntija kertoo, mihin uran loppuvaiheessa kannattaa panostaa.
553 katselua
Töissä vietetään paljon aikaa, joten sillä todella on merkitystä, minkälaisten ihmisten kanssa työskentelemme.
524 katselua
Nuori työntekijä jää helposti vatvomaan epäonnistumisiaan, jolloin onnistumiset unohtuvat. Sama ajatusharha toistuu myös työelämästä puhuttaessa.
493 katselua
Tekoälyn uskotaan mullistavan työelämän lähitulevaisuudessa. Työnhakupalvelu Jobly selvitti, miten yksilöt ja yhteisöt voivat sopeutua muutokseen parhaalla mahdollisella tavalla.
451 katselua
Kuinka kertoa kertoa vaikeasta perhetilanteesta töissä? Mitä tehdä, jos elämäntilanne vaikuttaa työntekoon? Minkälaista apua ja tukea on saatavilla?
367 katselua
Väestön vanhetessa myös ikäsyrjintä on vähentymään päin. Silti sitä koetaan edelleen. Joblyn kysely paljastaa, miten suomalaiset kokevat ikäsyrjintää työelämässä.
327 katselua
Muutosneuvottelut ovat usein kova paikka. Epävarmuuden keskellä herää monenlaisia tunteita ja jopa kehollisia oireita. MIELI ry:n asiantuntijat kertovat, kuinka helpottaa omaa jaksamista.